Хмельничанин збирає гроші, аби зробити школярів помітнішими на дорозі

Хмельничанин збирає гроші, аби зробити школярів помітнішими на дорозі
Ілюстративне фото
  • Мешканець міста хоче придбати світловідбивачі для учнів ЗОШ №21.

  • У планах — забезпечити флатерами всіх школярів Хмельницького.

Хмельницьких школярів хочуть забезпечити флайтерами, аби зробити їх більш помітними на дорозі. Флайтери — це світловідбиваючі наклейки, що покращують видимість людини у сутінках та вночі. Це дозволяє водіям вчасно відреагувати, якщо дитина з’являється на проїжджій частині.

Автором проєкту «Стань помітним на дорозі» є хмельничанин Олег Ровінець. Інформацію про нього містянин розміщує на сторінці у Facebook. Наприкінці грудня флайтерами забезпечили 67 учнів СЗОШ №33 для нечуючих дітей. До цього долучилися й патрульні. Поліцейські розповіли дітям, як використовувати світловідбивачі. Аби зібрати гроші на придбання флайтерів, активісти навіть взялися колядувати.

На одній школі Олег Ровінець не зупинився. Хмельничанин почав збирати гроші на світловідбивачі для школи №21, що на проспекті Миру. Автор проєкту планує роздати 100 флайтерів для одинадцятикласників. Загалом для цього потрібно 3000 гривень. Більшу частину суми вже зібрали, залишилося ще 750 гривень.

Відео дня

Після одинадцятикласників флайтери планують роздати всім іншим учням школи №21. Про це сам автор проєкту розповів журналістам vsim.ua. За словами Олега Ровінця, він хоче подарувати світловідбивачі всім учням шкіл Хмельницького.

Перерахувати гроші на придбання світловідбивачів можна на картковий рахунок Олега Ровінця — 5168 7573 1962 3452.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Надя Костур

    Думаю кожні батьки купили б своїй дитині !

    Сіма reply Надя Костур

    Пізно. Олег просто "подарує".
  • Сіма

    Нормально так робити подарунки за чужі кошти.
  • Сіма

    А у цих дітей немає батьків, що інші мають віддавати кошти на світловідбивачі? Чи може це черговий активіст, який зайнявся прибутковою справою і увійшов у смак?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up