Хмельницькі патрульні отримають додатковий TruCam. Де ловитимуть порушників?

Хмельницькі патрульні отримають додатковий TruCam. Де ловитимуть порушників?
  • Вже з понеділка, 25 березня, на Хмельниччині запрацюють новий прилад для вимірювання швидкості руху.
  • Ми дізналися де його будуть використовувати і скільки водіїв встигли оштрафувати.

Контроль за швидкості руху на дорогах України відновили із 15 жовтня минулого року. Досить довго спеціальні прилади TruCam не могли отримати хмельницькі патрульні. Вони почали використовувати їх лише із 11 лютого поточного року. Трьома TruCam фіксують порушників на трасі М-12, яка проходить через Хмельницький від Вінницької до Тернопільської областей. Зокрема, патрульні стоять на ділянці від 242 до 300 км. (Климківці Хмельницького району - Меджибіж Летичівського району).

Ділянка, де поліцейські штрафуватимуть порушників, збільшиться. Про це повідомляють патрульні. Вже із понеділка, 25 березня, хмельницькі правоохоронці отримають ще один TruCam. Його будуть використовувати на ділянці від 300 до 332 км. тієї ж траси М-12 (від Меджибожа до кордону із Вінницькою областю).

Додамо, що від 12 лютого за допомогою трьох TruCam хмельницькі патрульні оформили близько 600 порушників швидкісного режиму. Такі дані vsim.ua надав речник УПП в Хмельницькій області Роман Мартинюк.

Відео дня

Нагадаємо, за перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год, згідно з частиною 1 статті 122 КУпАП, водій сплатить 255 гривень штрафу. Згідно з частиною 3 статті 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год — водію світить 510 гривень штрафу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Перед початком ділянки, де працює TruСam, має стояти відповідний попереджувальний знак. Патрульні повинні стояти із увімкненими проблисковими маячками.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Александр Плетнёв

    о да, "від меджибожа до кордону з вінницькою областю" как раз есть где "порушити швидкісний режим".....

    Борисас Моисеявичюс reply Александр Плетнёв

    там в некоторых местах быстрее 30 км/ч ехать нереально
  • Олександр

    В селі Прибузьке (Червона зірка) стоять зразу по два патруля і не завжди включені проблискові маячки синього кольору, про знак вже мовчу.

    Александр Плетнёв reply Олександр

    там ніби  років 10 десь є табличка з попередженням про відеофіксацію... а от патруль з трукамом без маячків також бачив....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up