Хмельницькі патрульні тепер ловитимуть порушників швидкісного режиму на трасі Житомир — Чернівці

Хмельницькі патрульні тепер ловитимуть порушників швидкісного режиму на трасі Житомир — Чернівці
Хмельницькі патрульні з приладом «TruCam». Фото з архіву редакції
  • Раніше поліцейські фіксували перевищення швидкості тільки на трасі М-12.

  • Від сьогодні «шумахерів» ловитимуть і на трасі Н-03.

  • За весь період контролю оформили понад 2500 водіїв, які перевищували швидкість.

Від 11 лютого цього року хмельницькі патрульні контролюють дотримання водіями швидкісного режиму. Роблять це за допомогою трьох приладів «TruCam». Розпочали їх використання на трасі М-12 від 242 до 300 кілометра (Климківці Хмельницького району — Меджибіж Летичівського району). Пізніше, 25 березня, ця ділянка збільшилася — від 300 до 332 кілометра (від Меджибожа до адміністративного кордону із Вінницькою областю).

Від сьогодні, 13 травня, прилади «TruCam» використовуватимуть ще й на трасі Н-03. Порушників швидкісного режиму шукатимуть на ділянці від 188 до 300 кілометра (від Хмельницького до адміністративного кордону з Чернівецькою областю). Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба патрульної поліції України.

З початку відновлення контролю швидкості на дорогах Хмельниччини патрульні оформили понад 2500 водіїв. Найбільша зафіксована швидкість — 150 км/год. Про це журналістам vsim.ua розповіла старший інспектор прес-служби УПП Людмила Чернилевська.

Відео дня

Нагадаємо, що дозволена швидкість у населених пунктах становить 50 км/год, а поза ними — 90 км/год. За перевищення дозволеної швидкості на понад 20 км/год передбачений штраф розміром 255 гривень, а на понад 50 км/год — 510 гривень.

Читайте також: «TruCam» у дії: патрульні показали, як вимірюють швидкість авто (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up