Хмельницький став популярною станцією для пересадок серед пасажирів, — Укрзалізниця

Хмельницький став популярною станцією для пересадок серед пасажирів, — Укрзалізниця
Фото з сайту Вікіпедії
  • Наше місто часто, як пункт для пересадки, обирали користувачі додатку Укрзалізниці. 

Влітку минулого року Укрзалізниця випустила офіційний додаток для користувачів гаджетів. У ньому можна:

  • Відео дня
    /li>

Через рік, в липні 2023-го, у перевізника випустили оновлення застосунку. До нього додали можливість шукати квитки з пересадкою. Опція має автоматичний пошук і підбір варіантів пересадки. Пасажир може пересісти всередині одного й того самого поїзда. Якщо в поїзді немає одного вільного місця протягом всього маршруту — система запропонує йому під час поїздки просто пересісти на інше місце, яке звільнить той, хто виходить раніше. В такому випадку пасажиру прийде два квитки на один і той самий поїзд. Аналогічна опція для пересадки з'явилася і на ресурсі booking

Це зробили щоб влітку під час пікових перевезень пасажири мали альтернативу, аби дістатися місць відпочинку чи вирушити залізницею у справах. Про це повідомляє прес служба Укрзалізниці. 

За кілька місяців користування перевізник проаналізував які станції найчастіше обирали для пересадок пасажири. Так, лідерські позиції, як пересадкові хаби, посіли вокзали трьох міст — Києва, Львова та Дніпра. Вокзали ще чотирьох міст також часто обирали для продовження свого рейсу. 

— У той же час популярними станціями пересадок стали Івано-Франківськ, Сміла (станція імені Тараса Шевченка), Хмельницький, Знам’янка, — заявили в Укрзалізниці. 

Так від липня до листопада 1 933 рази користувачі додатку вибирали місцем пересадки вокзал у Хмельницькому. До прикладу, сусідній Тернопіль став пунктом пересадки, за даними моніторингу, 1 853 рази. А на вокзал у Вінниці “клікали” 1 709 разів. 

— Якщо на ваш напрямок всі квитки вже викуплено, спробуйте опцію “подорож із пересадкою”. І це ще не все: буває, що з пересадкою дістатися свого пункту призначення можна на пару годин швидше, — додають у перевізника.  

Інфографіка Укрзалізниці

Як знайти квитки з пересадкою на потяги  через застосунок Укрзалізниці

Умови пошуку варіантів пересадки:

Нагадаємо, що завантажити застосунок Укрзалізниці можна за посиланням на AppStore та Google Play Market.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Zoia Babiychuk

    Моя рідна робота .
  • Людмила Волкова

    Моє рідне місто.
  • Vitaliy Bodnar

    Хмельницький став містом де вночі жителі бояться москальських під@рів через постійні обстріли шахедами, а вдень бояться вийти бо працюють бандити тцкашники та поліція разом з ними, пакують людей вискакуючи на ходу з авто… чоловіки банально не можуть на роботу доїхати через терори бандитів тцк… чоловіків як худобу пакують силою в авто без держ номерів, часто люди в цивільному беруть участь у викраденні людей…

    Vitaliy Bodnar reply Vitaliy Bodnar

    Alexandr  Gumenyuk був і все пройшов

    Александр Гуменюк reply Vitaliy Bodnar

    Vitaliy Bodnar щоб не боятися "викрадання", сходіть самі у ТЦК й ходіть по місту спокійно

    Alex KR reply Александр Гуменюк

    Тецекунів кабанів і мусорских поліцаїв мордатих кабанів на фронт окопи копати

keyboard_arrow_up