Хроніка ДТП у Хмельницькому: діти під колесами і 20 п'яних за кермом

Хроніка ДТП у Хмельницькому: діти під колесами і 20 п'яних за кермом
ДТП на Чорновола, де "Audi" збив 9-річну дитину
  • За минулий тиждень патрульні зафіксували 41 ДТП. 
  • П'ятеро п'яних водіїв "попали" в аварію.
  • Не обійшлось і без пішоходів. Автівки збили п'ятьох дітей та двох дорослих. 
  • З ознаками алкогольного сп'яніння спіймали 20 водіїв. 

З 16 по 22 жовтня хмельницькі патрульні зафіксували 41 аварію. Порівняно з попереднім тижнем, ДТП стало на 12 випадків менше. Однак незмінною залишається ситуація з травматизмом на дорогах. Під колеса автомобілів потрапило семеро пішоходів, п'ятеро з яких - діти від 9 до 16 років. За останній тиждень поменшало і п'яних за кермом. Копи зловили 20 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. 

Дітей збивали на "зебрі" і світлофорі

Минулого тижня в аварію потрапили семеро пішоходів. У понеділок, 16 жовтня, з шостої до дев’ятої вечора в місті трапилося три ДТП за участю пішоходів. Дві аварії зафіксували на проспекті Миру. Постраждали троє дітей і один дорослий. Усі звернулись за допомогою до «швидкої».

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Mitsubishi в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Під колеса "Mitsubishi" потрапила 16-річна дівчина

Наступного дня, 17 жовтня, у ДТП постраждала 9-річна дівчинка. На Чорновола її збив автомобіль "Audi". А от у п'ятницю, 20 жовтня, під колесами опинився 55-річний хмельничанин. На нього наїхав "Volkswagen", коли він стояв на тротуарі. 

Відео дня

В аваріях травмувались також троє водіїв. Один з них потрапив у ДТП на Прибузькій. Чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння влетів у перешкоду і автомобіль перекинувся. Отримала незначні травми і водійка "Smart". Її автомобіль зіткнувся з бусом на Трудовій. 

Водійка "Smart" в лоб зіткнулась з бусом. Жінці знадобилась допомога медиків

Статистика за тиждень: 

  • 41 ДТП
  • 8 потерпілих
  • 7 пішоходів під колесами
  • Найчастіше ДТП травлялись о 15 годині - 6 аварій
  • Найбільше автомобілів у ДТП - "Mercedes" - 11 аварій І "Volkswagen" - 9 аварій
  • Найбільше ДТП - на проспекті Миру, Західно Окружній і Чорновола - по 3 аварії

Більшість аварій траплялися через недодержання безпечної дистанції. Також чимало водіїв порушували правила маневрування. У більшості випадків були наїзди на автомобілі, що їхали попереду. 

П'ятеро п'яних за кермом у ДТП

За минулий тиждень патрульні зупинили 20 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. Порівняно з попереднім, їх стало менше на 9. Двоє водіїв відмовились від проходження тесту на Драгері або у медичному закладі. Один з водіїв на своєму "BMW" навіть втікав від патрульних. 

Хмельничанин катався п'яним з самого ранку

П'ятеро водіїв не тільки сіли за кермо "під мухою", але й спричинили ДТП. П'яним сів у свій автомобіль 52-річний хмельничанин. Його "Volkswagen" злетів у кювет на Вінницькій. Вміст алкоголю у його крові перевищував норму в сім разів. 

  • Найбільше п'яних водіїв на Західно Окружній - 5 випадків  
  • Найчастіше ловили о 5 годині ранку - 3 випадки

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    наші люди думають, що вони безсмертні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up