Нічна погоня: у Хмельницькому водій на "BMW X1" тікав від патрульних

Нічна погоня: у Хмельницькому водій на "BMW X1" тікав від патрульних
  • Водій порушив правила дорожнього руху.
  • Чоловік не зупинився на вимогу правоохоронців.
  • Тест на вміст алкоголю у крові виявися позитивним.

Транспортний засіб "BMW X1" рухався по Вінницькому шосе. Коли він порушив правила дорожнього руху, на це відреагувала поліція.

Через інцидент, який стався 18 жовтня о 23.30, правоохоронці намагалися зупинити автомобіль. Водій не відреагував, а навпаки - додав "газу" та почав втікати.

Корисне посилання

Актуальні пропозиції купити BMW X1 від 4200$ на Automoto.ua.

За інформацією прес-служби патрульної поліції Хмельницького, на підмогу викликали ще один екіпаж. Протягом 15 хвилин були спроби зупинити порушника.

Відео дня

Патрульні заблокували автомобіль, проте утікача це не зупинило. Він продовжував керувати автомобілем, увімкнувши "задню" передачу. У результаті - врізався в електроопору. 

Водій вибіг із салону автомобіля та намагався утекти. Спроба виявилася марною. Його затримали та провели тест на стан алкогольного сп'яніння. Він був позитивним.

У зв'язку із подією, патрульні склали декілька адмінпротоколів. Зокрема, відповідно до статті 122-2 КУпАП, статті 124 КУпАП, частини 1 статті 130 КУпАП, а також частини 1 статті 126, оскільки водій не пред'явив водійського посвідчення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up