Хроніка ДТП у Хмельницькому: пенсіонерки під колесами і десяток п'яних водіїв

Хроніка ДТП у Хмельницькому: пенсіонерки під колесами і десяток п'яних водіїв
ДТП на Кам'янецькій 25/2. Фото патрульної поліції Хмельницької області
  • З 12 по 18 лютого патрульні оформили 27 дорожньо-транспортних пригод. 
  • В аваріях постраждало троє пенсіонерок. Крім того, травмувалось двоє маленьких пасажирок. 
  • За тиждень також спіймали 16 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння.  

В Хмельницькому стало менше аварій. Минулого тижня патрульні оформили 27 ДТП. Порівняно з попереднім, нарахували на 15 аварій менше. В ДТП травмувалось троє пішоходів. 

Жінок за 70 збивали на дорозі

За сім днів під колесами автомобілів опинилось троє пенсіонерок. У середу, 14 лютого, на Трудовій "Volkswagen" збив 84-річну жінку. За словами свідків, вона йшла по проїжджій частині дороги. У старенької діагностували забій м’яких тканин лобної ділянки голови та тулубу. Того ж дня на стоянці біля "Ріко" в ДТП постраждала 72-річна жінка. Її збила водійка на автомобілі "Honda". А у четвер, 15 лютого, на Подільській автомобіль "PAZ" наїхав на 78-річну жінку, яка переходила дорогу на світлофорі. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Volkswagen в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Крім цього, в аварії на Зарічанській 15 лютого травмувались двоє дівчаток - 5 і 6 років. О 18:30 там зіткнулись "Chevrolet" і "Hyundai". 

Відео дня

Статистика ДТП

  • Аварій - 27
  • Збили пішоходів - 3 
  • Травмованих - 2 
  • Найбільше ДТП у середу - 9
  • Найменше ДТП у понеділок і суботу - по 1
  • Найбільше ДТП на Грушевського і Подільській - по 3
  • Учасники ДТП - 41 чоловік і 8 жінок
  • Найчастіше в ДТП потрапляли на "Volkswagen" - 6

Найбільше п'яних за кермом на Зарічанській

За тиждень патрульні спіймали 16 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. Це на 3 більше, аніж за попередні сім днів. Троє з водіїв попались п'яними вже вдруге за останній рік. Загалом 5 водіїв відмовились від проходження освідування на Драгері або в медичному закладі.

Найбільше водіїв напідпитку зловили на Зарічанській. Минулого тижня таких було троє. По двоє оформили на Західно Окружній, Свободи і Кам'янецькій. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Шепетівщині автівка насмерть переїхала чоловіка, який лежав на дорозі 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up