Хроніка ДТП за тиждень: побільшало аварій і п’яних за кермом

Хроніка ДТП за тиждень: побільшало аварій і п’яних за кермом
  • За тиждень у Хмельницькому зафіксували 32 аварії.
  • Це на десять більше, аніж попереднього тижня.
  • Також поліція «вполювала» 29 водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння.

 

Цього тижня у Хмельницькому побільшало аварій. З 28 серпня по 3 вересня у патрульній поліції зафіксували 32 дорожньо-транспортні пригоди. Наїжджали на бордюри, у дорожні знаки, таранили інші припарковані автівки.

Бокові і лобові зіткнення

Найчастіше поліцейські фіксували аварії «лоб у лоб», зіткнення із задньою частиною автомобіля. Також був один збитий пішохід, який перебігав дорогу поза переходом. Майже всі винуватці аварій – чоловіки.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗИМ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Як свідчить статистика з управління патрульної поліції Хмельницького, у чотирьох аваріях водії були нетверезими. Один з них врізався в дерево, інший – в бордюр і дорожній знак. Перша аварії трапилась близько четвертої години ранку 30 серпня на Проскурівській. За кермом «BMW» - 24-річний водій напідпитку. Як повідомили у патрульній поліції, автівка була з іноземною реєстрацією. На водія склали протоколи одразу за двома статтями. 

Відео дня

Інші таранили сусідні автомобілі. У всіх результат на вміст алкоголю показував від 0,5 до 1,5 проміле. Всього в аваріях минулого тижня постраждало шестеро людей. У всіх – легкі ушкодження. В одній з них травми отримала п'ятирічна дитина. 

Скільки оформили за 130-ою

За тиждень патрульні оформили 29 водіїв, яких запідозрили у водінні напідпитку. На всіх склали протоколи за 130 статтею. Двоє з них попались протягом року повторно.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up