Інспектори з паркування у Хмельницькому: скільки вже постанов винесли порушникам

Інспектори з паркування у Хмельницькому: скільки  вже постанов винесли порушникам
Фото тут і в тексті - Хмельницька міська рада
  • Інспекція з паркування запрацювала із 21 липня цього року. 
  • Дізнавайтесь, скільки порушників зафіксували за три місяці. 

Хмельницькі інспектори з паркування продовжують роботу на вулицях міста. Нагадаємо, інспекція запрацювала у Хмельницькому із 21 липня. Незадовго до цього хмельничани брали участь в онлайн-опитуванні, де висловлювали свою думку з приводу ідеї створення інспекції з паркування. “За” проголосувало тоді 57% мешканців.

На початку роботи Інспектори проводили роз’яснювальну роботу, а після фіксації порушення на лобовому склі автомобіля залишали попереджувальні повідомлення. Але вже із 1 вересня вони почали оформляти адміністративні постанови, які передбачають штрафи. 

Як зазначають у пресслужбі міської ради, від 1 вересня і станом на 20 жовтня інспектори винесли 665 постанов про накладення адміністративних стягнень, з яких 464 постанови сплачено.

Відео дня

Нагадаємо, інспектори з паркування управління транспорту та зв’язку від імені виконавчого комітету Хмельницької міськради мають право розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою, третьою і сьомою статті 122, частинами першою, другою та восьмою статті 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КУпАП) і накладати адміністративні стягнення.

"Відповідно до статті 2791 КУпАП, відповідальна особа, зазначена у частині першій статті 142 КУпАП, має право сплатити 50 відсотків розміру штрафу протягом 10 банківських днів з дня вчинення відповідного правопорушення, що вважатиметься виконанням адміністративного стягнення у повному обсязі", - йдеться у повідомленні.


Друзі, а як ви вважаєте - чи зменшиться кількість порушень з появою роботи інспекторів з паркування? Діліться своїми думками у коментарях. 

Читайте також: Біля хмельницького ринку запрацювала платна парковка на 130 місць: яка вартість

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрій Марцінкевич

    Мужики ви супер але чому вас так мало. Треба як мінімум 30 - 40 чоловік на місто. Треба штрафувати цих порушників саме за парковку

    ЧитачЧитачів reply Юрій Марцінкевич

    Тут я з тобою не згідний. Для чого розводити корупцію. 30-40 нових корупціонерів на місто занадто.

keyboard_arrow_up