Коли запрацюють табло прибуття транспорту на «Електроніці» та «Оазисі»

Коли запрацюють табло прибуття транспорту на «Електроніці» та «Оазисі»
Табло на зупинці «Електроніка» («Парк Молодіжний»)
  • Хмельничани на «розумних зупинках» не можуть побачити, коли буде наступний тролейбус чи маршрутка.

  • Все через ремонт мережевої лінії.

  • Коли електронні табло запрацюють?

У Хмельницькому встановлені шість сучасних «розумних зупинок». На кожній із них є електронне табло, яке показує час прибуття громадського транспорту, його маршрут та кінцеву зупинку. Проте зараз такі табло не працюють на зупинках «Оазис» та «Електроніка». За словами директора комунального підприємства «Хмельницькінфоцентр» Сергія Матвійчука, зараз там триває ремонт мережевої лінії. Вона проходить через вулиці Степана Бандери, Зарічанську та частково Прибузьку. Електронні табло мають запрацювати сьогодні або завтра зранку.

Нагадаємо, що у Хмельницькому може з’явитися новий автобусний маршрут. Він матиме №3 та сполучатиме філармонію з мікрорайоном Озерна. Пройде маршрут через вулиці Кам’янецьку, Степана Бандери, Озерну та Панаса Мирного. Остаточне рішення щодо створення нового маршруту прийматимуть на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Для Хмельницького вже виготовили перші електронні проїзні картки. Вони мають вигляд пластикової картки, всередину якої вмонтовано чіп. Картки видаватимуть пільговим категоріям населення. Почнуть видачу до кінця цього року. Також оператор системи «Електронний квиток» — ТОВ «Фінансова компанія „Герц“» — має замовити виготовлення проїзних карток для хмельничан, які продаватимуть решті хмельничан.

Відео дня

Табло на зупинці «Електроніка» («Парк Молодіжний»)
Табло на зупинці «Оазис» («Парк Молодіжний»)
Табло на зупинці «Оазис» («Парк Молодіжний»)

Читайте також: У міськраді визначили перевізників для 12 автобусних маршрутів Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сережка

    Водители маршруток не всегда включают новигацию!!! Кто это должен контролировать???
  • Денис

    ПОтрібен контроль за показаннями. А то металолом їздить як хоче, маршрутки тобто, а табло походу показує розклад по графіку, а не по факту
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up