Куди поділися графіки тролейбусів з зупинок Хмельницького

Куди поділися графіки тролейбусів з зупинок Хмельницького
  • Друковані розклади руху поступово зникають з зупинок.

  • Чи повернуть їх назад?

П’ять років тому на зупинках Хмельницького з’явилися таблички, на яких були надруковані розклади руху тролейбусів. Їх зробили у вигляді аркушів паперу, які вкладені під прозоре пластикове покриття. Останнім часом графіки тролейбусів почали зникати з зупинок міста. Місцями вони ще є, а місцями — немає.

Що сталося з графіками, ми запитали у виконувача обов’язки директора комунального підприємства «Електротранс» Олексія Ковтуна:

— Прибираємо на оновлення, тому що у зв’язку з пандемією ми додаємо маршрути, трохи змінюємо графіки, підлаштовуємо під години-пік. Тому вони вже там практично не актуальні, і мусимо їх оновлювати. Ми робимо це поетапно, у нас, на жаль, не такі потужності, щоб ми за один день це зробили. Але поетапно мусимо то привести до ладу, — розповів керівник.

Відео дня

Олексій Ковтун також сказав, що в перспективі підприємство планує взагалі відмовитися від паперових графіків на користь електронних. Йдеться про розклади на вебсайтах, у додатках та на електронних табло. До слова, паперові розклади, найімовірніше, на зупинках з табло встановлювати не будуть. Директор підприємства також розповів, що графіки планують замінити протягом місяця.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Леонид Станецкий

    Як ви підлаштовуєте під годину пік? Зупинка "Укрелектроапарат" закінчення зміни в 15:40, є люди, якім їхати в інший кінець міста, на 4-му маршруті це 30 хвилин до Катіону але 4-й приїздить на зупинку в 15:30. Невже не можна змістити графік? Далі 12-й, 14-й, 16-й маршрути приїжджають до Філармонії в сторону Катіону на протязі 5-ти хвилин, потім провалля в пів години! Це нормально? Така-ж сітуація біля Либідь плази з маршрутами на Гречани, за 5-ть хвилин приїжджають усі тролейбуси, потім пів години нічого нема!
  • Читач10

    Електронне табло не вміщує  достатньої інформації - максимум 5-10 найближчих маршрутів. Тоді як друковані повні розклади всіх маршрутів  на кожній зупинці дають повну і стабільну інформацію, дають можливість орієнтуватись, планувати прибуття пасажирів на зупинку. В цивілізованих країнах вже 20 років тому були в продажі  книжечки карманного формату, де були всі розклади всіх маршрутів на всіх зупинках міста. В нас такої інформації не знайдеш ні в електронному, ні в паперовому форматах. А така інформація дуже потрібна і цінна для багатьох потенційних пасажирів. Думаю, керівництву звернути увагу на таку пропозицію - це і велика користь для споживачів транспортних послуг, і доповнення доходу для надавачів цих послуг (від реалізації таких довідників. До речі, там можна розмістити і деяку рекламу, додаткову інформацію про місто).

    Читач33 reply Читач10

    в электронном виде, как раз и есь, скачайте программу rozklad
    но проблема в том, что троллейбусы не придерживаются расписания, особенно когда приезжают раньше на 5 минут..или бежишь с ребенком к троллейбусу, а водила перед носом закрывает двери..очень редко, когда водитель подождет (видимо они садистское удовольствие получают-захлопывая перед пассажирами двери)
  • Читач33

    ПОТУЖНОСТЕЙ НЕ ВИСТАЧАЄ? Это как??? тупо распечатать эти листочки и развести по всем остановкам??? о да, у нас миллион остановок, и года не хватит
  • IGOR

    Эти графики напоминают басню Крылова - "Мартышка и очки". На западе увидели и повесили, типа чтобы и у нас было. А толку мало, никто не контролирует хождение по ним. Очевидно, транспорт может задерживаться, но когда троллейбус приезжает на 5-10-15 минут раньше, потому, что водителю так захотелось - это не нормально. Опережаешь график - сбавь скорость, но на остановку нужно приехать в указанное время. Так это работает там, откуда эти графики подсмотрели. Тоже часто бывает в расписании троллейбус есть, а по факту его нет. Отчасти спасает GPS, но всё равно, планировать что-то с этой системой очень сложно. Всё равно надо прийти на остановку и просто ждать, пока не придёт транспорт.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up