Місяць ремонту Старокостянтинівського мосту: що вже встигли зробити

Місяць ремонту Старокостянтинівського мосту: що вже встигли зробити
  • Майже місяць тому почали ремонтувати найстаріший міст Хмельницького.
  • Попри дощ і примхи погоди робітники на місці.
  • Що вже встигли зробити, бачили журналісти vsim.ua.

 

Місяць тому Старокостянтинівський міст закрили на капітальний ремонт. Роботи викликали незручності для водіїв. Ті змушені об’їжджати через Прибузьку, Зарічанську і Трудову. У перші дні сусідні вулиці потонули у заторах. Для пішоходів не змінилось нічого. Люди як проходили через міст спочатку, так йдуть і зараз. Тротуарну частину для них не закриватимуть. Проскакують і велосипедисти. Навіть попри те, що небезпечно. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Сьогодні, 4 вересня, погода капризує. Та навіть в дощ на місці працює комунальна техніка. За цей період тут продовжують демонтаж старих конструкцій мосту, зірвали асфальтне покриття. На початку мосту зі сторони Старокостянтинівського шосе вирили величезну яму. Всередині встановили металеві конструкції і вже залили бетоном. Всю ділянку, що ремонтували, огородили оранжевою сіткою. 

Відео дня

Як розповідає журналістам vsim.ua начальник дільниці ТОВ «Західтрансбуд» 
Тарас Каплюк, на місці вже залили шафові стінки. Далі засипатимуть дренажний грунт. 

- Люди сьогодні працюють. Якщо погода далі не вставлятиме палки в колеса, як сьогодні, то до кінця місяця перейдемо до армування бетонної плити по всій частині мосту. Під мостом зараз йдуть підготовчі роботи по укріпленню колон, - каже Тарас Каплюк.

Пішохідну доріжку залишили вільною для руху. Робітники обіцяють її переносити в інші частини, де буде безпечніше. 

Пішохідна частина мосту з дірками і тріщинами

Ремонтні роботи тривають на і під мостом

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир

    Там скоріше не ремонтні роботи ведуться, а зроблений суцільний туалет. ОДИН СМОРІД!
  • Руслан Марущак

    За 1 місяць. Максимум
  • Леонид Наседкин

    Надо было пригласить на эту работу китайцев, за 2 месяца всё было бы сделано.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up