На Бандери немає тротуарів, а люди ходять узбіччям. Чи буде влада вирішувати проблему?

На Бандери немає тротуарів, а люди ходять узбіччям. Чи буде влада вирішувати проблему?
  • Ділянка вулиці Бандери від «Озерної» до проспекту Миру — дорога з проїжджою частиною і майже без тротуарів.

  • Люди тут ходять по болоту або поряд з автомобілями.

  • Чи планують міські чиновники щось робити з цим, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Пішохідні переходи є, а тротуарів немає — таку особливість має вулиця Степана Бандери на ділянці від проспекту Миру до зупинки «Озерна». «Зебри» на переходах тут червоно-білі. Це означає, що ця ділянка дороги є аварійно небезпечною. Підтверджує це й смертельна аварія, яка сталася тут місяць тому. Поряд із автозаправкою «Авіас» автомобіль «Таврія» наїхав на пішохода. Повідомлялося, що чоловік ішов по узбіччю.

Пішохідні переходи тут обладнані дорожніми знаками, а біля них є невеликі ділянки асфальту. Перейшовши дорогу, пішоходи продовжують рух по витоптаному узбіччю.

Відео дня

У травні минулого року на цій вулиці були журналісти vsim.ua. З тих пір тут нічого не змінилося. Начальник управління ЖКГ Хмельницької міської ради Василь Новачок тоді зазначав, що до кінця року 2018 року ніяких робіт тут не планують. У грудні він повідомив, що на початку січня 2019 року у міській раді мають розглядати титульні списки, які й визначатимуть, чи будуть якимось чином вирішувати проблему з тротуарами на вулиці Степана Бандери.

Вчора, 9 січня, титульні списки затвердили, але тротуари на цій вулиці там не згадуються. Журналістам vsim.ua Василь Новачок розповів, що до кінця цього року управління планує замовити проект вело-пішохідної доріжки. Її хочуть зробити шириною 2,5 метра. Начальник управління зазначив, що цього року ніяких робіт на вулиці Бандери не проводитимуть. Чи робитимуть щось наступного року, залежить від того, чи будуть у міському бюджеті на це гроші. Слідкуйте за оновленнями і життям Хмельницького на vsim.ua.

Людину, яка йде просто по проїжджій частині на вулиці Бандери, можна помітити навіть у перегляді вулиць у сервісі «Карти Google»
На цій ділянці тротуари заміняють витоптані стежки. Асфальтне покриття тут є біля костелу, але тільки з однієї сторони.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Сіма

    Який піп, такий і прихід
  • IGOR

    Главное было переименовать, а всё остальное - то уже никого не интересует...
  • Борисас Моисеявичюс

    Главное - переименовать и велодорожку накатать
  • Анатолий Маливанчук

    Умніки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up