На Бандери збудують нову транспортну кишеню за 660 тисяч гривень

На Бандери збудують нову транспортну кишеню за 660 тисяч гривень
  • Біля зупинки "Електроніка" планують розширити проїзну частину і облаштувати заїзну кишеню.
  • З міського бюджету на капремонт передбачили 660 тисяч гривень.
  • Ремонт почнуть за декілька днів.

Нова транспортна кишеня на Бандери має з'явитися вже за 2,5 місяці. Саме про такі терміни кажуть у міській раді. Її облаштують біля зупинки "Електроніка". Там хочуть розширити проїзну частину та покласти новий асфальт. На капремонт витратять 660 тисяч гривень з міського бюджету. Роботи виконує виконуватиме ТзОВ "Гранд Дорбуд". Ця фірма у минулому році відремонтувала 10 ділянок доріг у Хмельницькому. 

Водії часто об'їжджають маршрутки по зустрічній

- Має бути 10 метрів заїзду, 30 метрів для транспорту і 10 метрів для виїзду. Там будуть також робити бетонну основу, армування і класти асфальт. Так ми плануємо зробити зручний заїзд для транспорту в напрямку до центру міста, - розповідає vsim.ua заступник начальника управління ЖКГ Хмельницької міськради Віталій Гурський. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Хмельницькому на Automoto.ua.

Читайте також: Ремонт за 1,2 мільйона: що зробили біля міської лікарні

Відео дня

Пояснюють, що в напрямку до центру є лише одна смуга руху. Тому транспорт, який рухається з проспекту Миру та Зарічанської, змушений чекати, поки вийдуть і сядуть пасажири у тролейбуси и маршрутки. 

- Дорога має 12 метрів і 3 смуги руху. Дві з них - в напрямку від центру, і одна - до центру. Через інтенсивний рух автомобілі змушені чекати, поки в тролейбус чи маршрутку сядуть люди. І створюються затори постійно. Проблему вирішить транспортна кишеня, - пояснює начальник відділу безпеки дорожнього руху УЖКГ Хмельницької міської ради Олександр Ковальчук.

Зробити транспортну кишеню планують до кінця жовтня. 

Читайте також: Біля залізничного вокзалу будують зупинку за 220 тисяч

В хмельничан заберуть частину тротуару, аби облаштувати "кишеню"
Місця не завжди вистачає і тролейбусам

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Вінник

    Сімчишину респект! Та кишня там справді потрібна. Власникам тамтешніх МАФів  - "зрада лютая" - "нацикі бєспрєдєл тварят, зємлю атжімают")))

    Анна Островська reply Микола Вінник

    плюсую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up