Ремонт за 1,2 мільйона: що зробили біля міської лікарні

Ремонт за 1,2 мільйона: що зробили біля міської лікарні
  • Минулого року на розширення Строкостянтинівського шосе планували витратити 975 тисяч гривень. Освоїли 300 тисяч.
  • Цього вже взялися за автостоянку і тротуар. Додатково на це виділили 910 тисяч гривень.
  • Що вже зробили і коли завершать, дізнавалися журналісти vsim.ua.

За ремонт біля міської лікарні на Старокостянтинівському шосе взялися минулого року. Розширили проїзну частину і облаштували заїзну кишеню громадського транспорту. Пішло на це 300 тисяч гривень. Необіхідність таких витрат в управлінні ЖКГ аргументували тим, що в кишені зупинятиметься громадський транспорт і не заважатиме руху інших авто. Через зупинку проїжджають чотири тролейбуси і одна маршрутка. 

Ще за 675 тисяч минулого року планували зробити стоянку і тротуар біля міської лікарні. Освоїти кошти не встигли. Тому усі роботи вирішили зробити у 2017-ому.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Хмельницькому на Automoto.ua.

Відео дня

За рік їх вартість зросла і замість 675 тисяч їх оцінили вже в 910 тисяч гривень. За ці кошти напроти лікарні облаштували стоянку для відвідувачів і працівників медзакладу. Також взялися за тротуар між стоянкою і дорогою. Пішохідну доріжку вистелять плиткою. Як усе виглядає і на якій стадії роботи, бачили журналісти vsim.ua.

На місці ми застали двох працівників. Вони готували основу, на яку кластимуть плитку. Хлопці уже завершують роботи. Під час перерви розповіли про свою роботу.

-          Почали працювати три дні тому. Начальство сказало покласти плитку. Розпочали з того краю і вже скоро завершимо. На початку ще не вся плитка. Будемо докладати шматками, які залишаться. Там потрібно вирізати, бо бордюр там стоїть по такій формі, - каже робітник Олександр.

Більшість площі, де має бути плитка, готова. Залишилось декілька метрів з одного краю і шматок доріжки, яка із тротуару вестиме до входу в міську лікарню. Точної дати завершення робіт поки не називають. ФОП Сафарян Маріам, який є виконавцем робіт, має час до 31 серпня. Цей же підприємець виконував роботи по розширенню проїзної частини і облаштуванню заїзної кишені біля міськлікарні минулого року.

Місце для стоянки встелили новим асфальтом. Тут вже паркуються автомобілі.

Через облаштовану зупинку курсують чотири тролейбуси і одна маршрутка. Розкладу руху «рогатих» тут немає.

Минулого року працівники перестаралися і обклали дерево плиткою.

Читайте також: Змінений проект фонтану і будівництво зупинки: що зробили на привокзальній площі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Сергій Якубенко

    шось все занадто бідно і скудно виглядає майже на 2 ляма
  • Леонид Наседкин

    Сделали стоянку для "бедных" врачей!

    Сергій Якубенко reply Леонид Наседкин

    а де їм машини лишати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up