На Хмельниччині «Dacia» зіткнулась з вантажівкою. На місці загинула 29-річна жінка

На Хмельниччині «Dacia» зіткнулась з вантажівкою. На місці загинула 29-річна жінка
  • Смертельна аварія трапилась вчора ввечері, 13 січня. 

Поліція встановлює обставини моторошної вечірньої ДТП на Шепетівщині. Трагедія трапилась близько 19-ої години, поблизу села Коськів. 

За попередньою інформацією правоохоронців,  21-річний шепетівчанин на автомобілі «Dacia Logan» зіткнувся з вантажівкою «Volvo», за кермом якої їхав 57-річний житель Вінницької області. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Внаслідок ДТП водія легковика з травмами забрали до реанімації. Наразі він у Шепетівській багатопрофільній лікарні..Його 29-річна пасажирка від отриманих травм загинула на місці. Жінка теж була жителькою Шепетівки.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті  286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Наразі всі причини і обставини ДТП встановлюються.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Інна Градомська

    На тій ділянці дороги великогабаритний транспорт дуже часто виїжджає одним колесом на зустрічну смугу . І ,не дивлячись чи їде зустрічна машина, в свою смугу не стають. На узбіччі болото. Якщо завчасно не знизити швидкість,то важко відреагувати в такій ситуації.
  • Kostia Prytkov

    Були пристебнуті чи ні?

keyboard_arrow_up