На Хмельниччині ремонтуватимуть дорогу на понад 231 мільйон: де саме та що робитимуть

На Хмельниччині ремонтуватимуть дорогу на понад 231 мільйон: де саме та що робитимуть
  • Частина дороги Н-03 зазнає поточного ремонту.

  • Попередньо визначили компанію, яка виконає роботи.

  • Це фірма з Вінниці, що має 310 мільйонів статутного капіталу.

Дорогу на Хмельниччині хочуть відремонтувати, витративши на це понад 231 мільйон гривень. Йдеться про частину траси Н-03, яка розташована в межах Старокостянтинівської ОТГ. Замовником ремонту є Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області. Розповідаємо деталі.

Що відомо про ділянку, яку планують ремонтувати

Починається ділянка біля повороту на село Сахнівці, а закінчується у Старокостянтинові неподалік річки Ікопоть. На ній розташовані села Сахнівці та Красносілка. У Старокостянтинові ділянка збігається з вулицями Київською та Грушевського.

Згідно з технічним завданням, протяжність ділянки складає 10,56 кілометра. За результатами обстеження фахівці Служби автомобільних доріг виявили пошкодження дорожнього покриття у вигляді ямковості, просадок, здіймання, руйнувань кромки покриття, сітки тріщин, колійності та напливів.

Відео дня

Що мають зробити на ділянці

Технічне завдання передбачає виконання таких робіт:

Згідно з даними системи електронних закупівель «Prozorro», закінчити поточний ремонт мають до кінця 2022 року.

Хто має ремонтувати та за скільки

Очікувана вартість закупівлі складає 236 802 486 гривень. Сьогодні, 11 серпня, відбувся тендерний аукціон, в процесі якого попередньо визначили підрядника. Учасниками були три фірми — ТОВ «СТЛ+М», ПАТ «Хмельницьке ШБУ №56» та ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство „Автострада“». Саме останнє й виграло аукціон, запропонувавши виконання замовлення за 231 900 000 гривень. Надалі з компанією мають укласти договір.

Що відомо про компанію «Автострада»

Фірма зареєстрована у Вінниці в грудні 2015 року. Основним видом діяльності є будівництво доріг і автострад. Статутний капітал складає 310 мільйонів гривень. 2020 року виторг склав понад 5,1 мільярда гривень. Серед об’єктів власності:

Крім того, є один транспортний засіб у користуванні. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Компанія має 25 ліцензій, зокрема на зберігання пального, створення об’єктів архітектури, газонебезпечні роботи та роботи у вибухопожежонебезпечних зонах. Керівником ТОВ є Анатолій Вакар, засновником — ТОВ «МС Капітал», кінцевим власником — Максим Шкіль.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Іван Косин

    Для них головне на щось виділити.новий спрсоб вкрасти.
  • Денис Гришков

    Головне Лабазюку не давайте-ні грошей,ні дороги не буде!!!!!!

keyboard_arrow_up