На Хмельниччині водій «ВАЗу» збив маму з дитиною

На Хмельниччині водій «ВАЗу» збив маму з дитиною
  • За минулу добу в області зафіксували дві аварії з потерпілими.
  • В поліції вже відкрили кримінальні провадження. 

Минулої доби в аваріях на Хмельниччині травмувалось двоє людей – чоловік і трирічна дитина.

Одна дорожньо-транспортна пригода трапилась у Славуті близько 7:45 ранку. На вулиці Привокзальній «ВАЗ» збив 27-річну жінку і її 3-річну доньку, які йшли по узбіччю дороги. За кермом автомобіля був 62-річний місцевий житель. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

В результаті ДТП постраждала дівчинка. У неї закрита черепно-мозкова травма і забій руки. Дитина госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. Як додають в поліції, наразі загрози її життю та здоров’ю немає.

Відео дня

Цього ж дня трапилась ще одна аварія з травмованим у Кам’янці-Подільському. На вулиці 30 Років Перемоги водій маршрутки наїхав на 47-річного чоловіка. Трапилось все близько 18:00 прямо на зупинці громадського транспорту. За кермом маршрутного таксі був 64-річний чоловік. 

Потерпілого госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. Його стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

У двох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють усі обставини події.

Читайте також: У Хмельницькому районі зіткнулись вантажівка і легковик. Загинула одна людина
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тетяна Бунда

    Не знаєш поавил-не сідай за кермо.Тепер безневинне дитя постраждало.
  • Люба Нічик

    Здоров'я дитинці і терпіння мамі!
  • Читач91

    Водіі старші люди, не та реакція. Але по теперішнім міркам (по пенсії) ще юнці от і приходиться нарівні з молодими крутитись.
  • Светлана Вигівська

    ужас! где полиция В городе на светофоре перейти дорогу невозможно , машины  едут перед носом , когда пешеходу идут на зелёный свет!!!

    Sergiy Tsiselskiy reply Светлана Вигівська

    Светлана Вигівська я Вам співчуваю

    ЧитачЧитачів reply Светлана Вигівська

    Дома сіді. Ужас в твоєй галавє.  
    Нормально на зелений можна пройти на будь-якому перехресті. Але якщо завіритися і летіти куди попало, не дивлячись на світлофори, то так, Ужас.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up