На Хмельниччині “Volkswagen” наїхав на 19-річного хлопця, який лежав на дорозі

На Хмельниччині “Volkswagen” наїхав на 19-річного хлопця, який лежав на дорозі
Фото - ГУ НП у Хмельницькій області

Внаслідок аварії юнак потрапив до відділення інтенсивної терапії.

Це трапилось на Славутчині, ввечері 21 листопада. У поліції зазначають, що близько 20:30 години в селі Ганнопіль легковик наїхав на людину. 

44-річний мешканець Ганнополя на автомобілі «Volkswagen Caddy» наїхав на 19-річного хлопця, який лежав на проїжджій частині дороги. Чому юнак там лежав в повідомленні не йдеться. Відомо лише, що наразі поліцейські чекають результатів тесту на вміст алкоголю в його крові.

Внаслідок аварії хлопець отримав численні травми. Його госпіталізували до відділення анестезіології та інтенсивної терапії Славутської міської лікарні.

Відео дня

Слідчі за даним фактом вже розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) і наразі встановлюють усі обставини події.

Загалом в області за минулу добу сталося 2 ДТП із загиблими та травмованими, а також 30 ДТП без травмованих. Крім того, хмельничанам тричі довелося викликати рятувальників для буксирування автомобілів.

Нагадаємо, вчора зіткнулися 2 легковики — “Kia Ceed” та “Mercedes Benz Sprinter”. Рятувальники зазначають, що водій одного з них та його пасажирка загинули. На момент аварії в автівці також була 2-річна дитина. Немовля витягли з понівеченої автівки небайдужі водії, що проїжджали повз. Вони передали дитя медикам «швидкої».

Чому потрібно позначати себе в темряві

Правоохоронці нагадують, наскільки важливо позначити себе у темну пору доби та використовувати світлоповертальні елементи:

  • Гальмівний шлях автомобіля на швидкості на швидкості 60 км/год становить 30 метрів
  • Пішохода з флікером водій зможе побачити за 130 метрів
  • Пішохода у білому – за 55 метрів
  • Пішохода у чорному – в кращому випадку за 18 метрів

В Укравтодорі повідомляють, що станом на ранок 22 листопада проїзд на дорогах загального користування забезпечено, обмежень руху немає.

Додамо, цього тижня в Україну прискаче черговий південний циклон. Тому очікуються дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця, ожеледь та рвучкий вітер. Синоптики зазначають, що ускладнення погоди призведе до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях. Детальний прогноз читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сергій Сметанюк

    99 % що пішоход був п'яний ,  шкода водія що має тепер неприємності.
  • Irina Trishpiot

    Сергей Белицкий Слідчі встановлюють усі обставини  події .Для чого ви таке пишете????
  • Сергей Белицкий

    😂Втомився хлопчіна. Мабуть працював цілий день рюмкою, ліг відпочивати на дорозі бо до дому далеко. А тут машина на дорозі, уявляєте машина на дорозі як таке може бути?🤔Ох ці машини не дають людям спокійно відпочіти😉
  • Irina Morgoshina

    То чого він там лежав яка причина???

keyboard_arrow_up