Через негоду 4 автомобілі застрягли на дорогах Хмельниччини

Через негоду 4 автомобілі застрягли на дорогах Хмельниччини
Тут і далі фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Три легковики та одна вантажівка застрягли та не могли виїхати на дорогу. 

З першим снігом з’явилися і перші складнощі для водіїв. Вчора сніг та ожеледиця значно ускладнили пересування по дорогах, а місцями призвели до аварій. У поліції повідомляють, що 22 листопада в області сталося 2 ДТП із загиблими та травмованими, а також 30 ДТП без травмованих.

Також за минулу добу хмельничанам тричі довелося викликати рятувальників для буксирування автомобілів. Про це інформують в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Спершу, о 16:04 до Служби порятунку надійшло повідомлення з Красилова. На вулиці Різдвяна застряг та не міг продовжити рух мікроавтобус “Mercedes Sprinter”. Красилівські надзвичайники відбуксирували мікроавтобус на проїжджу частину дороги.

Відео дня

Згодом о 20:00 надзвичайники аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбуксирували на асфальт два автомобілі у селі Розсоша, Хмельницького району. Вони потрапили у снігову пастку поблизу. 

Далі о 21:00 на Ярмолинеччині застрягла фура. Водій вантажівки “Iveco” звернувся за допомогою до рятувальників. Через негоду автівка застрягла на узбіччі поблизу села Антонівці та не змогла продовжити рух. Надзвичайники відбуксирували фуру на дорогу, після чого водій продовжив рух за маршрутом.

Ситуація в інших областях

Підрозділи ДСНС минулої доби працювали також і в інших областях:

  • Вінницька область. Відбуксирували 4 вантажні автомобілі. Розпилили та прибрали 5 дерев.
  • Житомирська область. Відбуксирували 13 вантажних автомобілів та 1 автобус. Розпилили та прибрали 11 повалених дерев.
  • Київська область. Відбуксирували 4 автомобілі, з них 3 автомобілі "швидкої" та 1 автомобіль енергетиків. Розпилили та прибрали 3 дерева.
  • Сумська область. Відбуксирували автомобіль швидкої медичної допомоги.
  • Черкаська область. Розпилили та прибрали 5 дерев.

В Укравтодорі повідомляють, що станом на ранок 22 листопада проїзд на дорогах загального користування забезпечено, обмежень руху немає.

Нагадаємо, перед цим, у неділю, в області дві великогабаритні вантажівки потрапили в аварії. В селі Пашківці Хмельницького району потрапив в кювет вантажний автомобіль. Водій не зміг самостійно виїхати на дорогу. Згодом ДТП трапилась на вулиці Прибузькій. Фура потрапила в кювет та часткового загородила дорогу іншим автомобілям. Детальніше про це читайте за посиланням

Також 21 листопада зіткнулися 2 легковики — “Kia Ceed” та “Mercedes Benz Sprinter”. Рятувальники зазначають, що водій одного з них та його пасажирка загинули. На момент аварії в автівці також була 2-річна дитина. Немовля витягли з понівеченої автівки небайдужі водії, що проїжджали повз. Вони передали дитя медикам «швидкої».

 Додамо, цього тижня в Україну прискаче черговий південний циклон. Тому очікуються дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця, ожеледь та рвучкий вітер. Синоптики зазначають, що ускладнення погоди призведе до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях. Детальний прогноз читайте за посиланням

Правила для водіїв взимку

Водіїв закликають дотримуватись простих зимових правил:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up