На Хмельниччині за підробку водійських прав судитимуть "п'яного" депутата та водія автобуса

На Хмельниччині за підробку водійських прав судитимуть "п'яного" депутата та водія автобуса
Фото: market.korupciya.com
  • За минулий місяць правоохоронці спіймали одразу чотирьох водіїв з підробленими правами.
  • Серед порушників  - депутат сільської ради, у якого рік тому забрали водійське посвідчення за "п'яне катання" та водій автобуса.
  • Наразі справи про підроблення документів розглядають у судах.

На Хмельниччині минулого місяця спіймали одразу чотирьох водіїв з підробленими правами. Наразі проти них відкрили відповідні провадження, а матеріали справ передали до суду. Як повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області, серед порушників є депутат однієї із сільських рад Деражнянського району. До слова, його у січні цього року спіймали п'яним за кермом. Тоді суд на рік позбавив чоловіка права керувати транспортними засобами, а посвідчення водія у нього вилучили. 

- Однак, через кілька місяців депутат, за допомогою осіб, яких розшукав через мережу Інтернет, вирішив підробити відповідний документ та користувався ним доти, доки не був зупинений працівниками поліції, - додають у прокуратурі.

Аналогічним способом посвідчення водія підробив житель Ізяславського району, якого уже двічі штрафували за керування в нетверезому стані. Ще один водій взагалі не проходив спеціального навчання та не отримував посвідчення водія. Він його одразу купив. Проте у листопаді цього року, керуючи автомобілем він став учасником дорожньо-транспортної пригоди. Тоді підробку і виявили.

Відео дня

А от житель Волочиського району, підробив водійську категорію, аби влаштуватись на роботу водієм автобуса. І йому це вдалося - факт підроблення "виплив" лише після 5 місяців роботи.

Наразі проти усіх порушників відкрили провадження за частинами 3, 4  статті 358 Кримінального кодексу України (підроблення та використання завідомо підробленого документа). Зазначимо, що відповідна стаття передбачає покарання штрафом, або обмеження волі на строк до двох років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up