На Хмельниччині затримали вантажівку, водій якої видавав олію за бензин

На Хмельниччині затримали вантажівку, водій якої видавав олію за бензин
Фото: Укртрансбезпека

«Винахідливий» перевізник намагався прискорити перетин кордону за допомогою маркування «Небезпечний вантаж».

Днями інспектори Укртрансбезпеки зупинили в Хмельницькій області вантажівку, водій якої порушував правила. Про це йдеться в повідомленні служби безпеки на транспорті

Під час рейду на автодорозі Н-03 інспектори відділу державного нагляду (контролю) Укртрансбезпеки зупинили вантажівку з автоцистерною. Автомобіль було марковано, як такий, що везе небезпечні вантажі. 

Відео дня

При перевірці документів правоохоронці з’ясували, що водій, перевозив за кордон соняшникову олію.  Однак, всі ознаки та відповідні таблички свідчили про перевезення небезпечного вантажу, а саме – дизелю.

Такі дії «винахідливий» водій пояснив тим, що з маркуванням «Небезпечний вантаж» легше перетинати кордон. Та на вимогу інспекторів йому довелось зняти таблички.

Крім того, у порушника не було особистої картки водія у слоті тахографа. За це інспектори склали акт на 680 гривень штрафу. 

— Укртрансбезпека закликає водіїв та перевізників до доброчесного ведення бізнесу. Це позитивно вплине на вашу ділову репутацію та дозволить уникнути непередбачених видатків, — закликають інспектори. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up