На хмельницькій трасі п’яний водій влетів у відбійник (ФОТО)

На хмельницькій трасі п’яний водій влетів у відбійник (ФОТО)
Тут і далі фото - УПП у Хмельницькій області
  • За кермом легковика був 23-річний хлопець.

  • Автівка зазнала серйозних пошкоджень. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 грудня. Близько 5.00 ранку на службу “102” повідомили, що на шляху М-30 “Стрий - Ізварине” легковик в’їхав у відбійник. Про це інформують у патрульній поліції

Прибувши на місце аварії, копи побачили 23-річного водія за кермом “Volkswagen Golf”. Він, кажуть, не був уважним, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник.

Відео дня

У результаті ДТП легковик дуже пошкодився. Чи отримав травми сам водій в поліції не повідомляють.

Відомо лише, що під час ДТП він був напідпитку. При спілкування у того виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. На місці аварії горе-водій пройшов огляд на стан алкогольного сп'яніння. Драгер показав результат 1,18 проміле.

На порушника інспектори склали адмінматеріали одразу за двома статтями:

— Шановні водії, вкотре наголошуємо вам, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, адже це може коштувати вам не лише матеріальних втрат, але й вашого життя! — закликають патрульні. 

Нагадаємо, днями в селі Шекеринці місцевий мешканець перебрав із спиртним. Близько 14.00 він помітив припаркований автомобіль “ВАЗ 2113”. Авто виявилося незамкненим, ще й з ключами. Тож 27-річний чоловік вирішив трохи покататися. Він сів у легковик, завів двигун та рушив. Але, будучи напідпитку проїхав не більше трьохсот метрів. Автомобіль врізався в дерево та сильно пошкодився. А захмелілий водій втік з місця ДТП. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ян Чайковский

    Хреново що незабився
  • Ruslan Martyniuk

    Нічого бухариків не лякає,  ні штрафи ні конфіскація авто.....

keyboard_arrow_up