ДТП на Західно-Окружній: зіткнулися 5 автомобілів (ФОТО)

ДТП на Західно-Окружній: зіткнулися 5 автомобілів (ФОТО)
Тут і далі фото - ГУ НП у Хмельницькій області
  • Вантажівка зачепила легковик, той в свою чергу врізався в іншу машину.

  • Таким чином в аварії зіткнулися одразу 5 автомобілів. 

  • Один із водіїв потрапив до лікарні.

  • Крім того, на Кам’янецькій легковик збив пенсіонера. 

У вівторок, 29 листопада, у Хмельницькому сталося дві ДТП. В обох є постраждалі. Про це повідомляють у поліції. Розповідаємо деталі. 

Перша масштабна ДТП трапилась близько 10:40 години по вулиці Західній Окружній. В ній зіткнулися один з одним одразу 5 авто. Ось як все було: 

  • Відео дня
    /li>

Внаслідок аварії 55-річний водій «Mazda» отримав травми, тож його госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Ще одна аварія трапилась близько 20:00 по вулиці Кам'янецькій. 32-річна жінка за кермом «Daewoo», збила 71-річного пенсіонера, який саме переходив дорогу. В результаті аварії пішохід травмувався, тож його також забрали до травматології Хмельницької обласної лікарні.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження infoі наразі встановлюють усі обставини подій.

 Поліцейські закликають усіх водіїв та пішоходів бути обережними, дотримуватись правил дорожнього руху, враховувати погодні умови та носити світловідбиваючі елементи на одязі в темну пору доби. 

Як носити світловідбивачі

Поліцейські зазначають, що світловідбивачі у 6 разів зменшують ризик аварії за участю пішохода. Натомість у пішоходів, які мають на одязі світловідбиваючі елементи, на 85% нижчий шанс потрапити в аварію.

Під час руху автомобіля з увімкненим ближнім світлом фар водій може помітити пішохода на відстані 25-30 метрів, але якщо пішохід має на собі світловідбиваючі елементи, то відстань його видимості на дорозі збільшується до 130-150 метрів, а з дальнім світлом фар – від 300 до 400 метрів.

Колір верхнього одягу також відіграє чимале значення. У світлому одязі пішохід стає помітним за 30-75 метрів, а зі світловідбивачем пішохід стає помітним за 300 метрів.

Світловідбивачі на одяг можна чіпляти по-різному: на застібку блискавки, прив’язувати мотузкою до ременя або приколювати шпилькою до куртки. Головне, аби предмет вільно «рухався».

Куди краще прикріпити світловідбивачі дитині:

Поліцейські зазначають, світловідбивачів багато не буває: чим їх більше, тим краще. Адже аварійно-небезпечними ділянками є перехрестя, а двостороннє розміщення світловідбивача зробить пішохода помітним для водіїв, які рухаються в обидві сторони.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up