На Хороброго “Opel” збив 12-річного велосипедиста (ФОТО, ВІДЕО)

На Хороброго “Opel” збив 12-річного велосипедиста (ФОТО, ВІДЕО)
Фото зі сторінки Хмельницького РУП

Підлітка госпіталізували до травматології дитячої лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в суботу, 13 серпня. Близько 12.00 години по вулиці Святослава Хороброго (колишня Толстого — авт.) велосипедист перетинав “зебру”. 12-річна дитина поїхала через нерегульований пішохідний і не врахувала швидкість, з якою рухалась машина. 

В результаті автомобіль “Opel” збив підлітка. За кермом авто була 39-річна жінка, інформують у поліції. Велосипедист отримав травми. Дитину госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні. Момент зіткнення зафіксувала камера відеоспостереження на будинку поруч. 

 

Відео дня

За фактом ДТП слідчі поліції відкрили кримінальне провадження info і наразі встановлюють усі обставини події. Водійці “Opel” загрожує штраф або ж обмеження волі на строк до 3 років. 

А тим часом хмельничани активно коментують новину в соцмережах. В коментарях пишуть, що в аварії винні обоє, адже велосипедист мав би переводити двоколісного через пішохідний пішки, а водійка мала б пригальмувати перед “зеброю”. А також скаржаться на те, що любителів велосипедів та самокатів досі ніхто не штрафує за порушення:

Чи винна 12-річна дитина в ДТП правоохоронці з'ясують в ході розслідування, повідомили vsim.ua в поліції.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Людмила Кудраш

    Ці велосипедисти вже дістали. За кордоном є спіціальні доріжки для них .в нас немає той не треба їхати по тих доріжках де ходят люди. На мене вже один виїхав так воно ще підсвинок очі витріщає.шо неможна ходити пішки? Їздять поміж люди як дурачки.
  • Галина Корягіна

    Посидить 3 роки, то вивчить правила, що перед перехідною доріжкою потрібно зменшувати швидкість.
  • Codzi Nakomura

    Тому я сам спішуюсь, та дитину навчив що перед переходом потрібно спішуватись. Коли ти на переході ти пішохід, а коли на велисопеді то на траспортному засобі. Винен велосипедист 80%. До того ж на ті ділянці водієві важко зреагувати через потік машин ліворуч, але за правилами водій має скидати швидкість перед пішохідним переходом, водій цього не зробив, вина водія 20%
  • Андрей Маркитан

    Є пдд переводити а не переізжати!!! Дитини шкода, відповідальні батьки!

keyboard_arrow_up