На Інститутській збили пенсіонерку

На Інститутській збили пенсіонерку
  • За словами очевидців, жінка переходила дорогу в невстановленому місці.
  • Із травмами її госпіталізували.

Аварія сталася вранці, у суботу, 1 жовтня. Близько 9 години, по вулиці Інститутській рухався автомобіль “Volkswagen”. За його кермом був 46-річний чоловік. Тим часом дорогу переходила пенсіонерка. Водій скоїв на неї наїзд. Очевидці події зазначили, що жінка перетинала проїжджу частину в невстановленому місці. Про це повідомили на сторінці Dtp_khm у Facebook.

В результаті ДТП, 75-річна пенсіонерка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької обласної лікарні. Про це розповіли у поліції.

Слідчі вже відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють всі обставини події.

Відео дня

Читайте також: “Видає себе за вдову”: подробиці скарги, яку написали на дружину загиблого військового

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Алла Збаравська

    Хай переходить по пішоходному, ато лізуть, ніби хтось їм щось винен. А водій зараз має сивіти
  • Татьяна Яремчук

    Шановні, я не виправдовую бабусю, але ніхто не знає, що кого чекає і де будете,, лазити"  ви. Так що не треба ображати, бо старість не кожному дана, до неї ще треба дожити.

    Лариса Манастырская reply Татьяна Яремчук

    Татьяна Яремчук  правила не тільки для водіїв існують ,но для перехожих теж є,але нажаль багато перехожих її не дотримуються, бо думають,що він(перехожий)більше впевнений в гальмах автомобіля ,як сам водій.
  • Читач49

    Бо цемв нас дибілізм робиться в Україні чого відкрили кримінальне провадження на водія якщо він невинний і непорушував ПДД чому не на переможного який вибіг на дорогу там часто так бігають і бабусі і діти і поліція нераз це бачила і незвертає на це уваги,в Європі за це штрафують перехожих і такого немає це ганьба поліції що нічого з цим неробить в нас чуть що то винен тільки водій завжди а пішохода святий це неправильно і так неповино бути там немає попереджувального знака що можлива поява барана на дорозі тоді б водії звертали на це увагу.
  • Людмила Лавренюк

    Чого лазять по дорозі, через таких люди під суд ідуть.

keyboard_arrow_up