“Видає себе за вдову”: подробиці скарги, яку написали на дружину загиблого військового

“Видає себе за вдову”: подробиці скарги, яку написали на дружину загиблого військового
  • Хмельничанка Тамара Яніна втратила на війні чоловіка, який служив у полку “Азов”. 
  • Хто та яку скаргу написав на жінку?
  • Дізнавайтеся подробиці в матеріалі. 

Хмельничанка Тамара Яніна відверто ділилася своєю історією в інтерв’ю журналістам vsim.ua. Тоді жінка розповіла, що її чоловік, Олексій Янін, загинув у квітні, в Маріуполі. Тамара досі не бачила його тіло та не поховала коханого. Тепер вона сама виховує 3-річного сина. 

Після втрати чоловіка Тамара стала допомогати іншим дружинам загиблих військових. Для їхніх сімей жінка збирає “гуманітарку”. Хаб хмельничанки розташований у приміщенні волонтерської пошти на Кам’янецькій.

Минулого тижня Тамара Яніна повідомила на своїй сторінці у Facebook, що “анонім” написав на неї скаргу до правоохоронних органів. Причина - ненадання Тамарою Яніною гуманітарної допомоги. Тоді хмельничанка коментувала це так:

Відео дня

- Мені страшенно неприємно. Сказати, що це неприємно - це нічого не сказати. Що має робитися в голові в людини, яка пише скаргу в поліцію, що я не надаю гуманітарну допомогу? На жінку, яка втратила чоловіка - військового, яка має дитину, якій 3 з половиною рочки, яка займається волонтерством? Що ця людина хоче добитися? Посадити мене за ґрати, щоб моя дитина була в інтернаті?

Після сповіщення про написану скаргу, жінка разом з адвокатом навідалася до відділку поліції. Деталями цього візиту Тамара Яніна поділилася в соцмережах. Хмельничанка розповіла: насправді скарга була написана не в поліцію, а в СБУ. Автором є невідома Тамарі Яніній жінка, на ім’я Наталія Володимирівна. Зміст у листі був наступним:

Хмельничанка розказала, що гадки не має, хто саме автор вище описаного звернення. Додала: у заяві було чимало помилок. Тож Тамара Яніна дійшла висновку, що її автором є неграмотна особа із психічними розладами. Дільничному, за словами хмельничанки, було навіть не зручно зачитувати текст скарги. Мовляв, він поставився до неї по-людськи. Закінчилося все тим, що правоохоронці поставили жінці декілька запитань щодо її волонтерської діяльності.

Нагадаємо, що журналістка vsim.ua щодо вище зазначених подій зверталася до інспектора з комунікації Хмельницького райуправління поліції Віри Мазур. Тоді інформацію не надали. Мовляв, дані щодо приватних осіб розголошувати заборонено.

Читайте також: У Хмельницькій громаді зросла зарплатня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Марина Король

    Мені дуже жаль,але даже перед камерою ви сидите не порядно, вибачте.
  • Maria Tyuftiy

    Тамарочко не плач дитино.Ти знаєш скільки у нас в Україні є таких людей,які можуть так боляче плюнути в душу. Вічна пам'ять твоєму чоловікови. Бережи себе,тобі ще треба підіймати дитинку.
  • Татьяна Тищенко

    Так так, якщо є граматичні помилки в заяві,  то значить заявниця божевільна. Варто відправити її в психушку.                              А як по мені вони однаково несповна розуму.

    Читач47 reply Татьяна Тищенко

    Якщо люди роблять помилки у тексті, то вони невиховані та божевільні. Це висновок дипломованого психолога. Мабуть вона дуже "вихована", коли дозволяє собі робити такі висновки про людей. Цікаво, а що думають люди, які також роблять помилки у тексті про свій "діагноз" від дипломованого психолога?
  • Мішарєва Любов

    Не треба дурням щось доводити, марна справа.Живіть, дбайте про дитинку, хай Бог вас береже.

keyboard_arrow_up