На капремонт дороги у Староушицькій громаді витратять 244 мільйони гривень

На капремонт дороги у Староушицькій громаді витратять 244 мільйони гривень
Тут і далі фото зі сторінки Староушицької тергромади. Колаж vsim.ua
  • Шлях пролягає між селами Грушка та Чабанівка. 

  • На проект витратили вже 560 тисяч гривень. 

  • Дорогу робитиме  «Спільне українсько-німецьке підприємство «Автострада». 

Цьогоріч у Хмельницькій області активно взялися за ремонти доріг та мостів. Днями дорожники розпочали капітальний ремонт ще одного шляху. Роботи проходять на відрізку дороги О230819, що прямує поміж селами Грушка та Чабанівка Чабанівського старостинського округу. Про це розповіли у Староушицькій громаді. 

— Тривалий час питання незадовільного стану цієї дороги постійно турбувало не тільки жителів навколишніх сіл, але і представників місцевого бізнесу та гостей цього мальовничого краю. Це стало гострою проблемою для потенційних інвесторів, — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Цю ділянку дороги включили до програми «Велике будівництво». У 2023 році найбільший тендер Служба місцевих доріг Хмельниччини оголосила саме на проведення капремонту автомобільної дороги О230819 Грушка - Чабанівка. Протяжність шляху — 4,9 кілометрів. Очікувана вартість робіт становить 244 мільйони гривень.

У березні Служба місцевих доріг Хмельниччини уклала угоду з Хмельницьким відділом держінституту “Укрдніпродор” щодо розробки проєктно-кошторисної документації для ремонту цієї дороги. Вартість проєкту склала 559,5 тисяч гривень.

За результатами тендеру, переможцем на проведення капітального ремонту автомобільної дороги визначено товариство «Спільне українсько-німецьке підприємство «Автострада». Наразі, кажуть в тергромаді, роботи на об’єкті у самому розпалі, техніка працює на повну потужність.

Зараз дорога виглядає ось так:

— Такі інфраструктурні зміни мають велике значення для населених пунктів та поліпшення життя його мешканців. Це покращує можливості зайнятості населення, доступність медичних послуг, розвиток сільського господарства, торгівлі, інвестиційної діяльності тощо, — додають у Староушицькій ТГ. 

Нагадаємо, в Хмельницькому впродовж двох місяців кластимуть асфальт на ділянці від вулиці Тернопільської до виїзду з міста. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Віка Медвідь

    У селі Божиківцях  деражнянського р-ну теж так поремонтувати
  • Читач77

    Корумповані бандити (та писемно  підтримуючий їх тупоголовий плебс) готові робити щорічний "ямочний" ремонт аби безбожно  красти мільйонами  на ямках )  Так, будувати потрібно !!! Молодці !!!
  • Alex Varmint

    знаю я эту дорого хорошо, часто там езжу, её там просто нет. И то что делают ровно до зимы, на весну жопа опять.
  • Elena rybchynska

    Дорога, звичайно, конче потрібна, але ж не під час ВІЙНИ.

    Читач77 reply Elena rybchynska

    Кончати чи не кончати...  ,  а дорогу потрібно робити. Хто проти, то нехай йде за московским кораблем нах.

keyboard_arrow_up