На Озерній автобус в’їхав у припарковані авто: деталі

На Озерній автобус в’їхав у припарковані авто: деталі
  • Аварія трапилась на вулиці Кармелюка. 
  • Автобус №49 заднім ходом зніс паркан і в’їхав в авто. 
  • Дізнавались подробиці ранкової ДТП.

Аварія за участі автобуса трапилась сьогодні, 4 квітня, на Озерній. У мережі хмельничани почали публікувати наслідки.

Зі світлин помітно, що великогабаритний автобус 49А заднім ходом збив паркан і в’їхав у припарковані автомобілі. Сталося це поблизу закладу «Три ведмеді», що на вулиці Кармелюка. 
Відомо, що на місці працювала поліції. Дізнавались, що відомо про ДТП. 

Нагадаємо, маршрут сполучає Південно-Західний мікрорайон та Озерну. Кілька великогабаритних автобусів №49А замінили маршрутки. 

Відео дня

Додамо, що автобуси запустив перевізник ТОВ «Хмельницьке таксі»

Журналісти vsim.ua звернулись за коментарем до перевізника, аби там прокоментували ранкову аварію. 

Власниця підприємства Валентина Мороз розповіла, що під час події ніхто не травмувався. Постраждав лише сам автобус та одна припаркована автівка. 

– Все добре. Жертв там немає. Автобус тільки постраждав і один припаркований автомобіль. З водієм теж все добре…Там немає умов і необхідного місця для розворота. Водій здавав назад і скотився, тому так сталося, – каже Валентина Мороз. 

Ми також звернулись за коментарем до управління патрульної поліції у Хмельницькій області. Там повідомили, що  автобус Mercedes-Benz Citaro рухався заднім ходом, наїхав на паркан, зачепив дитячий майданчик та припарковані автомобілі Opel та Renault.

– На кермувальника інспектори склали адміністративні матеріали за статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, – зазначили в патрульній поліції. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ні відміні готівки в хмельницьких тролейбусах

    Даєш тролейбуси до 3ведмедів!
  • Юрій Гудок

    Подивіться уважно відео з початку. На ньому автобус розвернутий для початку маршруту. Але скоріш за все водій увікнув задню передачу і розгубився перепутавши газ з тормозом. Він практично не гальмував навіть
  • Богдан Богдан

    Не було можливості здійснити розворот,то давай по бардюрах розвертатися

    Юрій Гудок reply Богдан Богдан

    Так він розвернутий на відео))).  Куди ще там розвертатись. Скоріш за все переплутав педалі
  • Ольга Петльова

    Влада нашого міста взагалі хоче залишити тільки великі автобуси. Ну як, комфортно їздити в них, водіям розвертатися, а людям чекати по 30 хв( мерзнути, мокнути в погану погоду)? Ще залиште 10 автобусів на все місто і мешканці вам " подякують" остаточно. Геть наша влада Хмельницького здуріла. Напевно маршрутками не їздить, раз такі безглузді рішення приймає.

keyboard_arrow_up