На Пілотській на смерть збили пішохода. Справою займається ДБР

На Пілотській на смерть збили пішохода. Справою займається ДБР
Фото - @news_khm_region
  • Аварія біля військового госпіталю сталася сьогодні, 17 січня.

О 7:28 ранку понеділка до поліції надійшов виклик про аварію на вулиці Пілотській. Неподалік військового госпіталю легковик збив пішохода. Фото і відео з місця події опублікували в соцмережах.

На фото видно, що посеред проїжджої частини лежить накрите тіло. В поліції журналісту vsim.ua підтвердили факт ДТП. Але будь-які деталі не повідомили. Сказали лише, що цією справою займається Державне бюро розслідувань. 

В ДБР нам теж підтвердили факт смертельної ДТП на Пілотській. Проте деталі також поки не надали. У пресслужбі повідомили, що інформація буде згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Відео дня

Додамо, що за попередньою інформацією. пішохід перетинав дорогу у недозволеному місці.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань - правоохоронний орган України, що розслідує кримінальні провадження, в яких фігурують правоохоронці, судді і найвищі службовці/.

ОНОВЛЕНО: в ДБР повідомили, що загинула 90-річна жінка. А за кермом був митник. Детальніше - за посиланням.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Таміла Покровка

    Так...цю мертву жінку я бачила...😔медики вже були і поліція підїжджала
  • Наталя Гупало

    Українці 90 років це жінка це людина хоча старша. Бог дав можливість дожити до90 років. Чому вона не має підтримки з боку влади з боку суспільства адже всі ми будемо мати старість так само як і дитинство і молодість тільки ми опустились самі і опущені з боку влади нижче слова ЛЮдини.
  • Ілона Бугаєва

    Та бабуся ледь пересувалася. Вибігти зненацька ніяк немогла. Завжди пропускала авто, а потім переходила через дорогу! Незнаю, що сталося насправді, та бабусю дуже шкода!

    Ольга Стецюк reply Ілона Бугаєва

    Ілона Бугаєва вона йшла по дорозі, тому що на тротуарі було не посипано і дуже слизько. Старенька боялась впасти.
  • Ксюша Андреевна

    По Свободи ,взагалі страшно дорогу переходити ....за все життя скільки ДТП бачила і скільки ж збивали людей. Мова йде про горб від св до думки ...І доречі багато людей збиті були на зебрі.
    Постійно стою на пішохідному хв 3-7 ,і вони бачать і всерівно женеться...не пропустять, або ще сигналять ,щоб швидше йшли. Навіть була свідком як люди пакетами таких розумних по лобових і капотах ногами товкли...Багато можу писати ,кожен день щось нове і цікаве бачу.

keyboard_arrow_up