На проспекті Миру маршрутка збила 52-річну жінку

На проспекті Миру маршрутка збила 52-річну жінку
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Постраждалу з травмами госпіталізували до лікарні. 

Дорожньо-транспортна пригода в обласному центрі сталася в понеділок, 16 жовтня. В поліції розповіли, що близько 09:25 години жінка перетинала дорогу по регульованому пішохідному переході. 

В цей час її збив маршрутний автобус. За кермом був 43-річний водій. Постраждалій 52 роки. Під час аварії вона отримала травми. Пішохідку госпіталізували до Хмельницької міської лікарні.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Відео дня

Додамо, що пізніше того ж дня в Дунаївцях автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter», рухаючись заднім ходом на автомобілі, наїхав на пішохідку. 

За кермом був 36-річний житель Вінницької області. Постраждала — 51-річну жителька села Заставля. У результаті аварії жінка отримала травми. Її госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Oleksandr

    На фото автобус, а не машрутка. То маршрутки авобусами називають, то навпаки, журналісти, подивіться картинки в інтернеті що є що)
  • Ростислав Мельник

    Хоч би раз повідомили, де ці "аси автостради" права купували?

    Александр Комар reply Ростислав Мельник

    Ростислав Мельник пішоходи виходять на петехід як в тунель, або як на бульвар і саме головне, що пішоход не може бути завжди правий, він теж Є учасником руху!!!

    Александр Комар reply Ростислав Мельник

    Ростислав Мельник не потрібно всіх по собі судити
  • Ольга Ли

    А пішоходам теж треба дивитися по сторонам, пішохідна доріжка для того щоб швидко перейти дорогу а не прогулюватися, а транспорт це желізяка може і не затормозило так швидко,я не виправдовую водія но часто дивлюся їде по переходу даже не подивиться по сторонам просто раді своєї безпеки.

    Діана Діана reply Ольга Ли

    Швидко не можна. Так написано в правилах для пішоходів. Це по перше. По друге. Є світлофори. Коли зелене для пішохода УВАГА! Що має зробити водій? Зупинитись і не їхати коли проходять люди. Дивовижно що люди досі звинувачують тих, які є жертвами. Я такого ніколи не могла зрозуміти. Людину збили а ви кажете - ото буде знати. Хотіла перейти дорогу- матимеш. Я думаю що водій який має машину ну вже може з барського плеча подарувати 30 секунд людям для переходу. Ні? А, ну так, вони ж на МАШИНІ. А ми тут букашки на дорозі. Нащо нам жити?

    Діана Діана reply Діана Діана

    Прочитала ще. Йти все таки треба швидко, але не бігти. Вибачаюсь за те що сказала неправду. Так, швидко. Але як бабусі можна йти швидко? Я цього не розумію. І звичайно винен пішохід.... Це неправильно. Той хто збив той винен. Звичайно треба дивитися по сторонам, але хіба водії не можуть завчасно дивитися також? Зупинятися коли сфітофор, бо в нас дуже багато водіїв просто їдуть безперервно, на зелений, не дивлячись що людина ще не перейшла дорогу. Це просто якийсь жах. Вони ні мить не можуть зупинитись. Дві секунди треба зекономити. Та зупиняйтесь вже на тих переходах!

keyboard_arrow_up