На Шепетівщині п’яний водій збив жінку, що стояла на узбіччі

На Шепетівщині п’яний водій збив жінку, що стояла на узбіччі
Фото - ГУ НП у Хмельницькій області
  • Показник алкоголю в крові в 7 разів був більший за норму. 
  • А 59-річна жінка потрапила до лікарні.

Аварія трапилась у понеділок, 28 листопада, в селі Прислуч, що на Полонщині. У поліції повідомляють, що близько 11:00 години легковик збив місцеву жительку. 

Водій«ВАЗ 21043» наїхав на 59-річну жінку, яка в той час стояла на узбіччі. В результаті дорожньо-транспортної пригоди вона отримала травми. Медики госпіталізували жінку до місцевої лікарні. Стан її здоров’я оцінюють, як задовільний.

Правоохоронці з’ясували, що на момент аварії водій перебував за кермом у стані сп'яніння. Драгер зафіксував показник у 1,5 проміле, що в 7 разів перевищує допустиму норму.

Відео дня

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження info. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Наразі слідство триває, встановлюються усі обставини події.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Яків Мазур

    Ви, молодець. Напишіть свої пропозиції щодо одягу і виконання обов"язків поліціянтами.  Про п"яних водіїв не пишіть, Ваша позиція зрозуміла.
  • Igor Sigarm

    І що, зупинили чи допомоги світловідбиваючі елементи врятувати людину на узбіччі? Не тим займаються поліцаї, вони тільки фіксують смертельні випадки чи рекламують чийсь бізнес

keyboard_arrow_up