На Шевченка у ДТП потрапив новий тролейбус

На Шевченка у ДТП потрапив новий тролейбус
dtp_khm
  • «Рогатий» зіткнувся з легковиком.

  • Водії обійшлися без поліції, склавши європротокол.

Один із нових тролейбусів потрапив в аварію на вулиці Шевченка неподалік Трудової. Це сталося сьогодні, 17 вересня, близько 11:00. Фото очевидців аварії розмістили в Instagram. На них видно, що у легковик зіткнувся з задньою частиною тролейбуса. В автівки при цьому пошкоджений бампер.

Інформацію про ДТП журналістам vsim.ua підтвердили у патрульній поліції. Речник управління Людмила Чернилевська повідомила, що водії оформили європротокол. Згідно з правилами складання цього документу, у водіїв не повинно бути ознак сп’яніння. Також внаслідок аварії не повинно бути травмованих.

Директор комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук розповів, що винуватцем аварії був водій легковика. При цьому тролейбус жодних пошкоджень не зазнав.

Відео дня

Нагадаємо, що п’ять нових тролейбусів «Богдан» з’явилися на вулицях Хмельницького 12 вересня. Придбали їх лізинг, кожен обійшовся у 6,2 мільйона гривень. Гроші за них виплачуватимуть протягом трьох років. У жовтні до Хмельницького мають надійти ще п’ять тролейбусів.

khmelnitskyy.driver

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олена

    Шановні я вас засмучу, винен не водій, і  дистанції він дотримувався, це просто водійка тролейбуса не впоралась з керуванням, і вже сплатила водію 11 тисяч за ремонт машини

    Андрій reply Олена

    Водійка їхала задом?
  • Andriy Andriyishyn

    Писаки це авто зіткнулось з рогатим. Теж мені сенсація.
  • Анонім

    І знову новий рогатий через 3-4 дні після виходу на маршрут потрапляє в дтп))))
    Це вже традиція))))
  • Андрій

    1. Що означає фраза "Водії обійшлися без поліції", якщо на фото видно представників поліції?

    2. Європротокол можливо оформляти, за умови, якщо   у всіх водіїв-учасників ДТП є в наявності договори  обов’язкового  страхування  автоцивільної  відповідальності (цивілка),  що засвідчують забезпеченість їх транспортних (п.33.2 ст.33 Закону України "Про обов'язкове страхування цивільно-правової  відповідальності  власників  наземних  транспортних  засобів").

    Згідно із п. 1.5. вищезазначеного Закону не вважається транспортним засобом пристрій, який підпадає під ознаки, зазначені у цьому пункті, але щодо якого не встановлено коригуючий коефіцієнт залежно від типу транспортного засобу.

    Коригуючий коефіцієнт не встановлений для таких ТЗ як тролейбус, тому, у цьому випадку, якщо учасники ДТП дійсно оформили лише Європротокол страхова компанія винуватця ДТП відмовить потерпілій особі у виплаті відшкодування.

    kozirniy reply Андрій

    де ти на фото поліцейського побачив?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up