На Свободи мікроавтобус збив пенсіонера: водієві "світить" 3 роки

На Свободи мікроавтобус збив пенсіонера: водієві "світить" 3 роки
Фото зі сторінки Хмельницького РУП

Пенсіонер отримав травми, його госпіталізували до лікарні. 

Аварія сталася ще 29 квітня. Близько 08.10 години у дворі будинку по вулиці Свободи вантажний мікроавтобус "Mercedes" наїхав на 82-річного чоловіка. Це сталося, коли водій під час руху заднім ходом здавав назад. 

У результаті ДТП пенсіонер травмувався. Медики, що прибули на місце аварії, госпіталізували його до травматологічного відділення міської лікарні.

За фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування info стосовно 40-річного водія. Копи встановили, що винен таки водій, бо порушив правила дорожнього руху, повідомляють у поліції. 

Відео дня

Розслідування тривало кілька місяців. За процесуального керівництва прокуратури чоловіку повідомили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до 3-х років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Даяна Скородинська

    Є поняття сліпі зони, знаючи як наші "свідомі" громадяни переходять дорогу то тут не все так однозначно
  • Тетяна Лучкова

    Водій також здавав назад і міг не побачити. Тут однозначно не скажеш! Наші пішоходи також не дивляться куди лізуть - посеред дороги переходять, перед автобусами, тролейбусами і, не тількі, в 82 роки, а різні. А пенсіонер не міг не бачити машину - зреагувати швидко, то можливо!
  • Вова Кольков

    Аможе.  Сама  вперлася. Під  колеса
  • Юля Паюк

    А пенсіонер не бачив автобуса? Може і винен водій, але дід теж добро зробив для людини. Завжди як не дорогу не там де можна перейдуть, то ще щось.

    Nila Nila reply Юля Паюк

    Юля Паюк 82 роки міг і не побачити і не почути

    Valentyna Chernyuk reply Юля Паюк

    Юля Паюк Не знаю, шановна пані, як водій їхав.Я не з ДАІ, але видимість зараз без туману! Війна проклята, та обережність!1-ше ПРАВИЛО! Ми ж не орки, ми нація, що бачить і думає!

    Юля Паюк reply Юля Паюк

    Valentyna Chernyuk та хай той дід ще сто років проживе і бігає здоровий. Але водій тепер сяде. Чи думаєте він спеціально наїхав? Чи їхав з такою швидкістю? Шкода обох. І таких випадків багато нажаль.

    Valentyna Chernyuk reply Юля Паюк

    Юля Паюк Дасть Бог і ми дідами і бабами , колись станемо, тому... потрібно  пам'ятати, що молодість-,"не вернеться, не вернеться вона"! Значить-старість - це скарб майбутнього! ПОВНА ПОВАГА!

    Es fero reply Юля Паюк

    прочитай статтю , в дворі будинку бус здавав назад! подивимся на тебе і твою реакцію в 82 роки.

    Юля Паюк reply Es fero

    Дай Боже тому діду здоров'я і тобі у 82 роки. А людина сяде тепер. Я не думаю, що він наїхав спеціально.

keyboard_arrow_up