На трасі до сусідньої Вінниці обмежать рух на двох ділянках

На трасі до сусідньої Вінниці обмежать рух на двох ділянках
Фото ілюстративне
  • Дорожники будуть класти асфальт неподалік Головчинець та Требухівець, а також в Летичеві.

  • Почергово смуги дороги перекриватимуть та організують реверсивний рух. 

Дорожники Хмельниччини продовжують облаштовувати трасу до сусідньої Вінниччини. Нагадаємо, нещодавно клали асфальт поблизу Голоскова. перед цим — неподалік Вербки. Між іншим, в срцмережах хмельничани скаржилися на довжелезні затори біля Голоскова. Адже через ремонт пробка утворилася в кілька кілометрів. 

 

Відео дня

Тепер взяли за ремонт ще двох ділянок на Летичівщині. Так, 1 серпня кластимуть асфальт у Летичеві.

— Анонсовано початок робіт з влаштування верхнього шару покриття зі ЩМА у м. Летичеві, км 314+700 - км 316+300, від АЗС "ОККО" до перехрестя з вул. Леоніда Шірпала по правій смузі руху (від м. Хмельницький в напрямку з Вінницькою областю), — повідомляють в Службі автомобільних робіт

Крім того, рух обмежать поблизу сіл Требухівці та Головчинці. А саме — на ділянці км 301+700 - км 303+404. 

Спочатку працюватимуть по правій смузі руху (в напрямку з Хмельницького до Вінницької області), згодом по лівій смузі руху (від Вінницької області до Хмельницького). На ділянці ремонту організують реверсивний рух із світлофорним та/або ручним регулюванням.

Також в Службі автомобільних доріг нагадують, що в умовах воєнного стану діють обмеження для перебування на вулиці під час дії комендантської години – із 23.00 до 05.00. Тож водіїв просять розраховувати час при плануванні маршруту.

Водіїв закликають бути уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт. Особливо поблизу великогабаритної дорожньої техніки. Просять дотримуватись правил дорожнього руху та вимог дорожніх знаків.

Нагадаємо, приватна компанія з Вінниці минулого року взялася ремонтувати дорогу на Хмельниччині поблизу Старокостянтинова та довколишніх сіл. Роботи замовляла Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області, оцінивши їх у 231,9 мільйона гривень. Тепер же відомство планує укласти ще один договір з фірмою, збільшивши обсяг робіт. Витратити на це планують майже 97,5 мільйона гривень. Деталі читайте тут. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Шевчук

    Які дороги,військові купляють форму за свої гроші,скоро дощі,холод невже  у вас.мізги непрацюють які дороги ви про що.

keyboard_arrow_up