На Толстого 25-річний мотоцикліст тікав від копів (ВІДЕО)

На Толстого 25-річний мотоцикліст тікав від копів (ВІДЕО)
Фото - Роксолана Вавренюк
  • Водій не виконав вимогу патрульних про зупинку і почав тікати.
  • Затримали мотоцикліста неподалік кам’янецького переїзду.

Погоня відбувалась вчора, 29 жовтня, на вулиці Толстого. Близько 13:00 патрульні помітили мотоцикл «HONDA CBR» , який порушив правила дорожнього руху. Як повідомляють в Управлінні патрульної поліції, за допомогою проблискових маячків синього та червоного кольору і гучномовця водія намагались зупинити. Однак мотоцикліст тільки збільшив швидкість і почав тікати.

За словами інспектора Управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роксолани Вавренюк, мотоцикл почали переслідувати по вулиці Кам’янецькій, Сковороди. А на Толстого його зупинили шляхом блокування, створивши штучний затор.

25-річного водія затримали, на нього склали відповідні матеріали за: частиною 2 статті 126 (керування ТЗ, яка немає права керування таким ТЗ) та статтею 122-2 (невиконання вимог про зупинку) КУпАП та протокол адміністративного затримання. Мотоцикл евакуювали і відправили на арештмайданчик.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (54)
  • Петя Будуров

    Походу за рулем мотоцикла второй раз.
  • Артурчик Смірнов

    ТІКАВ НЕ ВІД КОПІВ,А ВІД МУСОРНІ.
  • Андрей Кузнецов

    На видео не видно что он убегал? А на мосту на розвязке останавливаться нельзя.  Непонимаю зачем его ломали.
  • Олег Дубанжиу

    Вони вірно називаються "ХРУСТИКИ"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up