На трасі в Шепетівському районі знайшли тіло збитого пішохода. Поліція шукає водія та свідків

На трасі в Шепетівському районі знайшли тіло збитого пішохода. Поліція шукає водія та свідків
Фото ілюстративне
  • Аварія трапилась в період з 9 по 11 вересня. 

  • Нині триває розслідування, адже водій втік з місця ДТП. 

У Шепетівському районі сталась ще одна аварія. Поліція шукає винуватця та свідків дорожньо-транспортної пригоди. Про це інформують правоохоронці. 

Відомо, що аварія сталася в період часу з 9 по 11 вересня на автодорозі Н-25 сполученням "Городище -Рівне- Старокостянтинів". Між селами Крупець та Колом'є невідомий водій збив автомобілем 84-річного пішохода.

Внаслідок ДТП літній чоловік загинув на місці, а водій втік у невідомому напрямку. Нині триває слідство. Аби знайти винуватця трагедії правоохоронці шукають очевидців цієї події. 

Відео дня

— З метою встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди із загиблим, яка сталася з 20:00 години 9 вересня по 11:00 годину 11 вересня на автодорозі між селами Крупець та Колом'є, що на Славутчині, слідчі Шепетівського РУП розшукують свідків та очевидців події, — йдеться в повідомленні поліції. 

Якщо ви стали свідком зазначеної ДТП, маєте будь-яку інформацію з цього приводу чи відео з відеореєстратора, поліцейські просять повідомити про це за телефонами 0680139038, 0673835070, 0681922472 або 102.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up