У Шепетівці перевізник-монополіст розірвав договори по всіх маршрутах

У Шепетівці перевізник-монополіст розірвав договори по всіх маршрутах
Фото ілюстративне
  • Руслан Савчук на засіданні виконкому відмовився надавати послуги з перевезень.

  • Міський голова Віталій Бузиль стверджує, що до такого шантажу монополіст вдається не вперше.

  • Як відповіла мерія на його ультиматум?

 

У Шепетівці 11 липня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міськради. На ньому підтримали проєкт рішення про розірвання з приватним перевізником «Шепетівське АТП 16807» в односторонньому порядку договорів про організацію перевезення на автобусних маршрутах загального користування. Причиною стало зменшення перевізником регулярності руху автобусів на цих маршрутах протягом місяця більше як на 5 відсотків. 

Мова йшла про маршрути №1 "Залізничний вокзал - Судилків", № 9 “Залізничний вокзал – Автостанція» та № 6-А «Залізничний вокзал – Школа № 8». 

Про подальший розвиток подій розповідає міський голова Шепетівки Віталій Бузиль: “У відповідь одразу, під час засідання виконкому, з рук Руслана Віталійовича Савчука я отримав лист про те, що перевізник розриває договори з перевезень по всіх маршрутах. Знову шантаж.”

Відео дня

Тобто монополіст, який забезпечував усі без винятку пасажирські перевезення в Шепетівці, заявив про відмову надавати послугу взагалі.

До такого шантажу, за словами мера, Руслан Савчук вдається не вперше, але цього разу востаннє. Відучора громада шукає нового перевізника. Міський голова закликає подавати заявки всіх охочих і, зокрема, власників підприємств, які шукають можливості релокації бізнесу з міських перевезень з зон бойових дій. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    Ходіть пішки або Савчука в мери.
  • Владимир Шевченко

    Государственные автобусы пусть пустят ,проблем то)))Тот пусть сидит выпендривается без работы)))

keyboard_arrow_up