На Зарічанській хочуть замінити нову зупинку

На Зарічанській хочуть замінити нову зупинку
Зупинка «Вулиця Перемоги». Фото прес-служби Хмельницької міської ради
  • Встановлений цього місяця павільйон для очікування транспорту «не відповідає очікуванням».

  • Його замінять на новий за рахунок хмельницької підприємиці.

Новий павільйон для очікування транспорту на Зарічанський планують замінити. Встановили його цього місяця за рахунок інвестора. Розміщений павільйон на зупинці «Вулиця Перемоги» (напрямок руху до центру міста). Раніше тут обладнали заїзну кишеню за рахунок міського бюджету.

Відповідний проект рішення виконавчого комітету з’явився на сайті міської ради 19 червня. Він передбачає, що підприємиця Вікторія Малишева встановить торговий павільйон та павільйон для очікування транспорту на зупинці «Поліклініка №3» (напрямок руху до вулиці Довженка). Павільйони матимуть площу 20 квадратних метрів кожен. Також Вікторія Малишева має встановити новий павільйона на зупинці «Вулиця Перемоги». Проект набуде чинності у разі його затвердження на засіданні виконавчого комітету.

За деталями щодо цього рішення ми звернулися до заступника міського голови Хмельницького Андрія Бондаренка. За його словами, зупинка та торговий павільйон біля поліклініки №3 вже встановлені. Але на них збіг термін дії паспорту прив’язки. Тому для узаконення павільйонів підприємиці запропонували встановити ще одну зупинку в якості компенсації.

Відео дня

Також Андрій Бондаренко розповів про причину заміни нещодавно встановленої зупинки на Зарічанській. За його словами, павільйон не відповідає очікуванням — він має невеликий розмір та негарний. Електронне табло з відображенням часу прибуття транспорту там наразі не передбачають. Павільйон, який стоїть там зараз, перемістять на одну з віддалених зупинок Хмельницького.

Читайте такожДе та коли у Хмельницькому встановлять нові зупинки 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Todor Kordyak

    зато після заміни там буде гарний великий павільон який підприємиця залюдбки здаст саме Вам Юра в оренду))) Подумайте - - може вже пора мати свій магазинчик ковбасний ))
  • Yura Chubaka

    А до встановлення не бачили, що "павільйон малий та негарний"?))

    Todor Kordyak reply Yura Chubaka

    та то було при папєрєдніках))

    Yura Chubaka reply Yura Chubaka

    Самі смачні вже зроблені)

    Todor Kordyak reply Yura Chubaka

    то може цейво  - "зробимо їх разом"? ))))  я про зупинки

    Yura Chubaka reply Yura Chubaka

    Це ж для цього треба буде збудувати ще одну зупинку, я зрозумів задум керівництва)) Хочеш торгувати- будуй зупинку

    Todor Kordyak reply Yura Chubaka

    зато після заміни там буде гарний великий павільон який підприємиця залюдбки здаст саме Вам Юра в оренду))) Подумайте - - може вже пора мати свій магазинчик ковбасний ))
  • Sergey Malahov

    За рахунок фізичних осіб ця влада щось питається зробити! Сама не здатна навіть зупинку людську зробити.
  • Alex Varmint

    Кто то протянул себе киоск, ай какой у нас "хороший" мер ))) Нее за него больше не голосую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up