Де та коли у Хмельницькому встановлять нові зупинки

Де та коли у Хмельницькому встановлять нові зупинки
Зупинка «Педагогічна академія»
  • Два павільйони для очікування транспорту майже готові, а ще один мають почати встановлювати.

  • Планують також поставити три «розумні» зупинки.

У Хмельницькому з’являться нові зупинки громадського транспорту. Деякі вже майже готові, інші ж тільки планують встановлювати. До виготовлення нових павільйонів для очікування транспорту залучають інвесторів — підприємців Хмельницького. Встановити для хмельничан мають і «розумні» зупинки.

Зупинка «Темп»

Вже зараз хмельничани можуть побачити новий павільйон на зупинці «Темп». Розташований він на в’їзді у Хмельницький зі сторони Старокостянтинова. Зараз зупинка змонтована не повністю — є тільки каркас. Завершити її встановлення мають до кінця цього тижня. Всі роботи проводять за рахунок ПАТ «Завод „Темп“». Дозвіл на це надав виконавчий комітет Хмельницької міської ради. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник управління транспорту та зв’язку Сергій Шепурєв. «Розумною» ця зупинка не буде.

Відео дня

Зупинка «Педагогічна академія»

Новий павільйон для очікування транспорту вже встановлюють на зупинці «Педагогічна академія» у напрямку мікрорайону Гречани. Сергій Шепурєв розповів, що заїзну кишеню для павільйону перенесли ближче до шпиталю МВС. За даними системи електронних закупівель «ProZorro», на облаштування кишені витратили майже 621 тисячу гривень з міського бюджету. Завершити роботи мають до кінця цього тижня.

Нагадаємо, що дозвіл на встановлення зупинки надав виконком міської ради 28 березня. Підприємця Ігоря Ковальчука зобов’язали поставити павільйон, адже він тривалий час використовував торговий павільйон на зупинці «МАУП» без дозвільних документів. Протягом п’яти років підприємець зможе безкоштовно використовувати встановлені на зупинці сіті-лайти. «Розумною» ця зупинка також не буде.

Зупинка «Військовий шпиталь»

Для зупинки «Військовий шпиталь» у напрямку мікрорайону Ракове зараз виготовляють павільйон. За словами Сергія Шепурєва, встановити його мають найближчим часом. Нагадаємо, що дозвіл на встановлення нової зупинки надав виконком міської ради 28 березня. Встановлювати павільйон захотіла правозахисна громадська організація «Соломон». Упродовж п’яти років вона зможе безкоштовно використовувати сіті-лайти на зупинці.

Зупинка «Вулиця Перемоги»

На Зарічанській вже завершили розширення проїжджої частини та облаштування заїзної кишені для зупинки «Вулиця Перемоги». За даними системи електронних закупівель «ProZorro», на це витратили понад 910 тисяч гривень з міського бюджету. За словами Сергія Шепурєва, тут планують встановити «розумну» зупинку. Для цього потрібно знайти інвестора, який профінансує роботи. Тільки після встановлення павільйону сюди зможуть перенести точку посадки пасажирів зупинки «Вулиця Перемоги». Зараз вона розташована за кілька десятків метрів у напрямку Старокостянтинівського шосе.

Зупинки «Оазис» та «Вулиця Кармелюка»

Ще минулого року запланували встановлення павільйонів з електронними табло на зупинках «Оазис» та «Вулиця Кармелюка» у напрямку центру міста. Сергій Шепурєв розповів, що управління ЖКГ має облаштувати місця для встановлення павільйонів. Після цього самі зупинки встановлюватиме ТОВ «Дозор Україна». Начальник відділу організації безпеки дорожнього руху управління ЖКГ Олександр Ковальчук розповів, що на облаштування місць для павільйонів вже виготовили проектно-кошторисну документацію.

Читайте також: «Електротранс» придбав 10 тролейбусів за 74 мільйона гривень. Коли вони будуть у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Владимир Трофим

    Зупинка Східна, по обидві сторони зупинка відсутня вже десятки років??? Чи є в планах і коли будівництво... зупинки Східна???
  • Алла Щетинская

    А новий транспорт?????
  • Светлана Мирочник

    На Плазі зробіть
  • Наталія Сорока

    А коли буде зупинка біля прикордонної академії?Як впала 10 років тому і немає ніякої)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up