На Зарічанській пасажир побив водія тролейбуса

На Зарічанській пасажир побив водія тролейбуса
Постраждалий водій Дмитро Мішкевич. Скріншот із сюжету телеканалу «Місто»
  • Подія трапилася сьогодні, 7 серпня.

  • Пасажир хотів вийти з транспорту на світлофорі.

  • На це отримав відмову, а потім кілька разів вдарив водія.

Не всім водіям хмельницьких тролейбусів сьогодні вдалося спокійно закінчити зміну. Прикрий випадок стався з Дмитром Мішкевичем. Чоловік перебував за кермом тролейбуса, який їхав Зарічанською близько 10:00. Про це повідомляє телеканал «Місто» сьогодні, 7 серпня.

За словами водія, один з пасажирів захотів вийти з тролейбуса на світлофорі. На що отримав від водія відповідь — «Це тобі не пижик». Неспокійний пасажир зайшов у кабіну та схопив противідкатний башмак (пристрій, який ставлять під колесо, аби тролейбус випадково не зрушив з місця — прим. авт.) Водій тролейбуса говорить, що пасажир хотів вдарити башмаком, але кинув його на підлогу. Після цього вдарив водія по окулярах і носі та зрештою втік. Дмитро Мішкевич самостійно обробив рани та зміг доїхати до депо. Вже там відчув, що почувається погано.

Разом з колегами водій приїхав у травмпункт міської лікарні. Лікарям він розповів про біль у голові. Постраждалому діагностували забої голови та носа. Чи є ще якісь ушкодження, медики наразі уточнюють. Водія відправили на лікарняний.

Відео дня

Головний інженер «Електротрансу» Олексій Ковтун сказав, що про цей випадок вже повідомили управління транспорту та зв’язку міської ради. У сюжеті повідомляється, що водій написав заяву до поліції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • валентина

    Вот вот, размножила их обласна рада. И все им нашару, нахаляву, президентские дети. То школы по три ученика в классе, не уроки, а индивидуальное репетиторством . То паи, деньги в пенсионный и пдв , платят не на развитие села а сельским на паи. То 33 категории льготников, то инвалиды дытинства. А потом вырастут , и с пильгами и паями их в город поддкидают. Городские хмельничане, как бурлаки на ваолге тянуть их должны. И везде ети сельские криком и мордобоем добиваются своего. А лёгкие у них их какие ? Если посмотреть на фюлюграфию, 3 д, то как галоны, как буйки в море, огромные, представляете какая прокачка и нагнетение воздуха??  Такие лёгкие огромные, раскрытые, как надувные лодки, как крикнул - луна Гаем через три села слышно. Не такие, как у городских людей , скрученные в трубочку. А все почему ?? Бо в селах неболеют , там даже аптек нет!! Что-то не по ихнему, и в морду, и в морду, темную делают !!!!!!!
  • Денис Денис

    так ще з водіями  пижиків потрібно робити
  • ttt7

    Все такие нервные, слово не скажи...
  • Анна Возна

    А як втік, якщо двері зачинені
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up