На Зарічанській відремонтують водостоки за 7,4 мільйонів гривень

На Зарічанській відремонтують водостоки за 7,4 мільйонів гривень
Фото Василя Камінського

Аби Зарічанська не перетворювалась на Венецію після кожного дощу у міській раді запланували відремонтувати водостічну систему. Витратять на все близько 7,5 мільйонів. Дізнавайтеся що саме запланувати відремонтувати. 

Під час великих злив вулицю Зарічанську завжди затоплює. Автомобілі буквально плавають у воді, а на тротуарах пішоходам ніде пройти — всюди вода. Пересвідчитися в цьому можна з фрагменту на відео:

  • Відео дня
    /li>

Цьогоріч у міській раді вирішили капітально відремонтувати водостоки на Зарічанській, аби поліпшити ситуацію. Ремонт розпочинали минулого тижня. У ЖКГ кажуть, що водовідвідну систему побудують повністю нову. На відрізку від Свободи до Зарічанської, 7 замінять мережі, труби, водоприймальні колодязі та решітки. 

Це, кажуть в ЖКГ, дасть змогу забрати поверхневі води з вулиці та пришвидшити їх стікання в Південний Буг. Наразі підрядник готує бетонні конструкції та обладнання для ремонту. Щойно почнуться активні роботи — рух транспорту через Зарічанську будуть обмежувати. 

— На один тиждень ми перекриваєм повністю рух, — каже Василь Кабальський, в.о начальника управління комунальної інфраструктури. — Перекритий рух буде від Свободи до вулиці Перемоги. 

Ремонт по Зарічанській виконується коштом з бюджету громади. 

— В минулому році використали 2 мільйони 400 тисяч, в цьому році — майже 5 мільйонів, — додає Василь Кабальський. 

Роботи на Зарічанській розпочались 14 липня і триватимуть до 30 серпня. Нагадаємо, нещодавно у Хмельницькому виділили три мільйони гривень на боротьбу з підтопленням вулиць. Зарічанська — не єдина вулиця, яку підтоплює. Потерпають від злив місцеві ринки, Вайсера та Чорновола, провулок Гагаріна. На відео  — наслідки дощу в липні минулого року:

Друзі, а вашу вулицю затоплює під час дощу? Які ще знаєте вулиці в Хмельницькому, які перетворюються на Венецію після злив?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up