Начальника сервісного центру МВС Хмельниччини, якого судили за 130-ою, визнали невинним (ВІДЕО)

Начальника сервісного центру МВС Хмельниччини, якого судили за 130-ою, визнали невинним (ВІДЕО)
  • Сергій Нагорний не з’явився на жодне судове засідання. Його інтереси представляла відома у місті адвокат Оксана Каденко.
  • Суддя Валерій Слободян закрив справу по адмінправопорушенню керівника сервісного центру МВС Хмельниччини.

Сергія Нагорного патрульні зупинили вночі 2 січня цього року. Він рухався по Львівському шосе і порушив правила дорожнього руху, проїхавши на жовтий сигнал світлофора. Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Тест на вміст алкоголю чоловік не пройшов ні на місці зупинки, ні в наркодиспансері. Тому поліцейські склали адмінматеріали за частиною 1 статі 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції».

Після зупинки, під час перебування в диспансері й складання адмінматеріалів Сергій Нагорний казав, що ніде не працює. Раніше vsim.ua припускали, що чоловік, якого 2 січня затримали копи, є керівником сервісного центру МВС Хмельниччини. Проте сам Нагорний під час інтерв'ю нашим журналістам не підтвердив, але і не спростував цю інформацію. Підтвердилося це на судовому засіданні. На відео, яке надали патрульні суду, чітко видно, що вночі 2 січня зупинили саме працівника МВС Сергія Нагорного.

Відео дня

Справу в Хмельницькому міськрайонному суді розглядав суддя Валерій Слободян. На жодне із засідань Сергій Нагорний, якому інкримінували адмінправопорушення, не прийшов. Спочатку він не являвся через те, що був на лікарняному. На останньому засіданні, яке пройшло сьогодні, 22 березня, начальник СЦ МВС був відсутній через виконання службових обов’язків. Про це повідомила адвокат Сергія Нагорного Оксана Каденко.

На сьогоднішньому засіданні судом було переглянуто відеодокази і допитано лікаря, який в ту ніч чергував в наркодиспансері. Він пояснив чому написав, що водій відмовився від дослідження на стан алкогольного сп’яніння. Сказав, що чоловік не захотів проходити запропоновані тести і наполягав на аналізі крові. Але це, за словами лікаря, було неможливо. Сказав, що відмова від проходження запропонованих спочатку тестів, тобто "Драгеру", автоматично не дозволяє здійснювати інші. Тому аналізів у водія не брали. 

Суддя, переглянувши відео і заслухавши лікаря вирішив, що в діях Сергія Нагорного відсутній склад інкримінованого йому адмінправопорушення. У рішенні вказав, що лікар зобов’язаний був провести огляд Сергія Нагорного, але цього не зробив. Тому Валерій Слободян вирішив закрити справу. Цим він визнав керівника СЦ ВМС в Хмельницькій області невинним за частиною 1 статті 130 КУпАП. Нагадаємо, що вона передбачає штраф у розмірі 10 200 гривень і позбавлення водійських прав на 1 рік.Адвокат Оксана Каденко була на судовому засідані. Коли оголошували рішення, вона була відсутня.

Читайте також: «П’яним море по коліна»: хмельницькі водії не бояться нових штрафів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Гена Гена

    Сколько денег вгрохали на реформы, сколько людей погибло на майдане надеясь......... Как быковали и жировали эти жирные твари,так и быкуют. Так Надо уничтожать этих тварей-другого выхода нет. Это будет лучшая реформа!
  • Анонім

    Значить одним можна, а іншим ні!  Можна нахальникам, а звичайним водіям в разі відмови - штраф! Без обговорення! Чудовий шанс для ВРЮ, прокуратури, НАБУ перевірити законність дій судді слабодяна.

    За дивним збігом обставин усі справи, де замішані "накручені" пИченьки, попадають саме слабодяну. І як не дивно - результат, усі невинні, хоча є всі аудіо- і відеодокази протилежного.
  • Анонім

    Молодець. Взув патрульних, тепер будуть без прав їздити.
  • Мастер Автополив

    Просто патрульні погано внюхували. Треба внюхувати ретельно, як Тузик у Бобика або ще краще в Найди. І усе буде гаразд!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up