Не перебіг: на проспекті Миру під колеса автівки потрапив 59-річний чоловік

Не перебіг: на проспекті Миру під колеса автівки потрапив 59-річний чоловік
  • 18 березня близько 16-ї години на проспекті «Chevrolet Tacuma» збив пішохода.
  • У поліції кажуть, 59-річний хмельничанин перебігав дорогу в невстановленому місці.
  • Чоловіка госпіталізували з переломом ноги.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 березня. Близько 16-ї години по проспекту Миру 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Chevrolet Tacuma», збив пішохода. Як зазначили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області, 59-річний хмельничанин перетинав проїжджу частину дороги в невстановленому місці.

Внаслідок ДТП пішохід отримав травми. У нього діагностували перелом ноги. Чоловіка госпіталізували. Він перебуває у Хмельницькій міській лікарні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Александр Черненко

    Правильно зробив що збив - можливо інші будуть переходити там де треба - ато задовбали вже...постійно там проіжджаю-навчив би один раз но машини шкода
  • Володимир Лісовський

    Ці дикуни завжди там перебігають дорогу, я завжди їм сигналю! Дурбецили! Життя не цінуєте!
  • Gennadiy Golov

    Спринтер,не сдал норматив ,рядом! Подземный Переход Пешеходы!!!! Что Вас ещё должно научить ценить свою жизнь!!!!!!!
  • Іван Зозуля

    Якщо маєте інформацію про цю ДТП зателефонуйте 097 990 62 61. Дякуємо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up