«Не перевізники, а шулери»: хмельничан кличуть на мітинг проти підвищення вартості проїзду

«Не перевізники, а шулери»: хмельничан кличуть на мітинг проти підвищення вартості проїзду
  • У Хмельницькому планують підвищити тарифи на проїзд в громадському транспорті.
  • Обговорення питання вартості відбудеться в п’ятницю, 3 серпня.
  • Перед початком обговорень планують провести мітинг.

Питання підняття вартості проїзду завжди викликає жваве обговорення в суспільстві. Заговорили віднедавна про нього у Хмельницькому. Усе через те, що міська влада офіційно заявила про намір збільшити вартість однієї поїздки в маршрутках, автобусах і тролейбусах.

  • Маршрутка і автобус – 5 гривень (діючий тариф – 4 гривні)
  • Тролейбус – 3,5 гривні (діючий тариф – 2,5 гривні)

Просто прийняти рішення про зміну тарифів влада не може. Для цього має бути дотримана відповідна процедура. Один із її етапів – громадські обговорення. Такі запланували провести у п’ятницю,3 липня, в міському будинку культури, що на Проскурівській. Початок – 17:00.

Перед початком обговорень громадські активісти хочуть провести мітинг. Будуть пояснювати хмельничанам, чому, на їхню думку, не можна піднімати вартість на проїзд. Організовує їх громадська організація «Хмельницький майдан».

Відео дня
  • Не можна піднімати вартість проїзду. На це є ряд причин. По-перше, владою допущено відхилення в законодавстві в процедури підвищення тарифів. Також у нас є офіційні документи, які підтверджують, що за останній час не виросли ні курс долара, ні вартість дизпалива та автозапчастин, на що завжди бідкаються перевізники. На цей раз вони говорять, що тарифи потрібно підняти, бо немає за що купувати новий транспорт. У нас є документи, які доводять, що і це не є підставою. Адже у нас в Хмельницькому не перевізники, а шулери. Вони хулігани і крутять містом як хочуть. Тому закликаю хмельничан проснуххтися і не дати знову використати себе задля наживи групи перевізників, які заробляють на нас мільйони, - каже член ГО «Хмельницький майдан» Іван Кульгук.

Початок мітингу перед міським будинком культури (Проскурівська, 43) запланований на 16:30.

«Тобі набрид брудний громадський транспорт? Тобі набридли поїздки без квитків і збагачення «фірм-прокладок»? Тобі набридло щорічне необґрунтоване підняття вартості проїзду? Не мовчи! Прийди  і скажи!», - такими словами організатори закликають хмельничан на мітинг.

 

Читайте також: 

Хмельницьких перевізників перевірила поліція. Які порушення знайшли?

У Хмельницькому подорожчало таксі. Скільки доведеться платити У Хмельницькому подорожчало таксі. Скільки доведеться платити

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Юрий Коляско

    У Віницці-громадський транспорт є!Трамваї старі,але Швейцарські,після їхнйого капремонту,тролейбуси,автобуси-нові,по лізінгу.Файфай скрізь.А тут купили 3 тролейбуси...А підпільних швейних цихів-найбільше на Україні!Зате міськради світиться вогнями!Свободи -поклали новий асфальт!Де лівньовки?Мер,агов?
  • Андрей Горячий

    Пусть поднимают,  но на нормальный транспорт,  пижики ети ужас просто,  и водители хамовиты,  какие условия проезда такая плата...
  • Володимир Кухар

    всі надавачі послуг і товарів підвищують ціни, перекачуючи гроші з людських кишень в свої... а де люди мають брати кошти ? красти ?
  • Oleksii Husiev

    Цікаво було б почути економічно обґрунтовану ціну, на думку "організаторів мітингу". Як в УРСР, 5 коп?

    Володимир Кухар reply Oleksii Husiev

    нє,  всі люди  дурні... один розумний... як сталін - я сказав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up