Підняття вартості проїзду в маршрутках і тролейбусах Хмельницького. Буде обговорення

Підняття вартості проїзду в маршрутках і тролейбусах Хмельницького. Буде обговорення
  • Вартість проїзду у Хмельницькому хочуть підняти до 3,5 гривень у тролейбусах і до 5 - у маршрутках. 
  • Думку хмельничан запитають 3 серпня о 17.00 годині у приміщенні міського будинку культури. 

Перевізники звернулися до мерії з проханням переглянути тариф на проїзд у маршрутних таксі. Порахували, що оптимальним тарифом для них буде мінімум 6 гривень за одну поїздку. Такі суми вони озвучували журналістам vsim.ua.

За їхніми словами, існуючий тариф не покриває витрат за перевезення, зростають ціни та пальне, а тому перевезення є збитковими.  

На основі поданих перевізниками розрахунків собівартості транспортних послуг в управлінні економіки запропонували такі тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування:

Відео дня
  •  3,50 грн - у тролейбусах
  •  5,00 грн - у маршрутках і автобусах

Якщо у Хмельницькому запровадять автоматизовану систему обліку оплати проїзду у транспорті, то розрахунок буде інший. Так, якщо хмельничанин не буде мати електронного квитка, він буде платити за проїзд на гривню більше. Розрахунок такий:

В тролейбусах:

  •  для власників електронного квитка та не персоніфікованого проїзного квитка тривалого користування – 3,00 грн. за одну поїздку;
  •  при готівковому розрахунку – 4 грн. за одну поїздку.

В маршрутках і автобусах:

  •  для власників електронного квитка та не персоніфікованого проїзного квитка тривалого користування – 5 грн. за одну поїздку;
  •  при готівковому розрахунку – 6 грн. за одну поїздку.

3 серпня 2018 року о 17.00 годині у приміщенні міського будинку культури за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 43, відбудуться громадські слухання з обговорення. Можете ознайомитися з проектом рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради «Про встановлення тарифів на транспортні послуги по перевезенню пасажирів в місті Хмельницькому у міському пасажирському транспорті загального користування».

Нагадаємо, востаннє тарифи на проїзд у Хмельницькому змінювалися у березні 2017 року. Відтоді у тролейбусах потрібно платити 2,50 гривні, а в маршрутках і автобусах – по 4 гривні. 

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Sasha Emelchuk

    Що це таке ! Ходив на вибори , надіявся на щось краще . Натомість отримую тільки одні здорощання . Щей субсидію на літо не дали ! Перед наступними виборами зроблю висновки , хоча фіг воно щось допоможе .
  • Vitaliy Knir

    Що значить тариф для неперсоніфікованого проїзного квитка тривалого користування
  • IGOR

    А смысл, если уже всё решили...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up