Незвичайний пасажир тролейбуса на Кам'янецькій. Він їхав не в салоні (ВІДЕО)

Незвичайний пасажир тролейбуса на Кам'янецькій. Він їхав не в салоні (ВІДЕО)
Скрін з відео
  • Відповідне відео з’явилося у соцмережі Facebook.
  • Що кажуть в поліції?

“Так люди економлять на проїзді в тролейбусі”, - жартома каже автор відео. Оприлюднили його сьогодні, 15 червня. Зафіксувати момент встигли проїжджаючи вулицю Кам’янецьку. 

Невідомий чоловік вчепився позаду за тролейбус. Моментами він намагався гальмувати його рух. Для цього опускав ногу, начебто хотів зупинитися. Оператор відео насміхався й казав, що поїхав цією вулицею щоб спостерігати за картиною. Куди таким чином зумів доїхати пасажир - не відомо. Чи загрожує йому відповідальність, ми поцікавилися у поліції.

Інспектор УПП Роксолана Вавренюк каже, що на рахунок цього випадку звернень на “102” не надходило. Втім такі дії пасажира є порушенням правил дорожнього руху.

Відео дня

Так, відповідальність за таке користування громадським транспортом передбачена в статті 125 КУпАП (Інші порушення правил дорожнього руху). Санкція якої передбачає попередження.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Ніна Іванкова

    А це не перший раз, я бачила в ьерещеі по Рибалко.
  • Віталій Українець

    епоха Зе у всій красі!

    навіть при янику такого не було!
  • ttt432

    Человек занялся развитием зацепинга в Хмельницком, следующий уровень - электрички.

    Мастер Автополив reply ttt432

    Электрички изжарили уже не одного идиота.
  • Панас

    Лідери країни посадили 60 % людей на карантин, ну не має людина грошей, а їхати хочеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up