Нічний дрифт на Кам’янецькій: чи можуть водія притягнути до відповідальності (ВІДЕО)

Нічний дрифт на Кам’янецькій: чи можуть водія притягнути до відповідальності (ВІДЕО)
Ілюстративне фото
  • Автівка серед ночі намотує кола біля «Либідь Плази».

  • Патрульні розповіли, за якої умови будуть шукати водія.

У соцмережах поширюють відео, на якому легковик дрифтує просто у центрі Хмельницького. Ролик опублікований на сторінці «Хмельницький LIVE» у Facebook. На ньому авто серед ночі кружляє на перехресті Подільської та Кам’янецької. Викладене відео вчора, 20 липня. Відтоді його переглянули майже 14 тисяч користувачів.

Тим часом розшуком водія авто поліція не займається. Встановлювати його особу будуть лише у випадку, якщо відносно цієї ситуації будь-хто з громадян напише заяву. Про це журналістам vsim.ua повідомила інспектор роти №4 управління патрульної поліції Марія Брилко.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Нагадаємо, що дрифт у центрі міста влаштовують регулярно. Не рахуючи випадку, про який йшлося вище, протягом останнього року таких випадків було два:

Читайте також: На Хмельниччині п’яний водій збив 14-річну дівчинку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Макс Хращ

    Вы все такие смешные,описываете здесь эту ситуацию так,как будто он уже кого то убил.Очнитесь у него явно есть голова,и он сам прекрасно понимает где грани,где и когда можно,а когда нельзя.Притянуть его за видео?Не смешите,наша полиция все что может это липовые штрафы выписывать и все...Ну а диванным войскам огромный привет,сидите дальше печатайте какой он «плохой,недодрифтер,и тд тп» ведь вы только здесь можете это делать)
  • Серий Ковальський

    Поцілуєте його в одне місце.
  • Vadim Muliar

    Поліція бабушок штрафує їм ніколи
  • Вікторія Гідзула

    20.07.2020  перехрестя Бандери  Зарічанська , цей неадекватний водій дрифтував на своєму бмв  .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up