«Весільний дрифт» на майдані Незалежності: хмельницька поліція шукає порушника (ВІДЕО)

«Весільний дрифт» на майдані Незалежності: хмельницька поліція шукає порушника (ВІДЕО)
  • Невідомий кермувальник ганяв у центрі Хмельницького.

  • Його вже шукають патрульні.

У соцмережах з’явилося відео, на якому невідомий водій намотує кола на майдані Незалежності у Хмельницькому. На легковому авто можна помітити весільні стрічки, а у кадр потрапляють люди, серед яких можна помітити жінку у весільній сукні. На передньому плані з’являється жінка з маленькою дитиною. Відео було опубліковане 17 серпня.

З приводу цієї ситуації ми звернулися до патрульної поліції. Там розповіли, що вже розшукують порушника. За словами інспектора прес-служби УПП Роксолани Середюк, звернень щодо цієї ситуації не надходило. Через це правоохоронці оперативно відреагувати не змогли. Про подію дізналися після публікації у Facebook. У діях водія вбачають склад двох правопорушень:

Відео дня
  • порушення знаку «В’їзд заборонено» — частина 1 статті 122 КУпАП (передбачає штраф розміром 255 гривень)

  • пошкодження автомобільних доріг чи вулиць — стаття 139 КУпАП (передбачає штраф розміром 340 гривень або громадські роботи від 30 до 40 годин)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Олександр Симчишин

    Коли вже піднімуть неоподатковуваний мінімум (зараз 17 гривень), до якого привязані розміри штрафів? Якби підняли хоча б у 10 разів, то штрафи мали б більшу виховну і профілактичну силу. Цей мінімум ще встановили майже 20 років назад, на часі його підняття. Або збільшити штрафи без привязки до неопадковуваного мінімуму, а до мінімальної зарплати наприклад

    Михайло reply Олександр Симчишин

    Штрафи мають бути прив'язані до рівня вашого доходу , а не мінімальної зарплатні :)
  • Сергей Мельник

    Полиция хмельницкого в очередной раз облажалась мягко говоря.едигственное что у них получается причем регулярно
  • Галина Рудницька

    Хто шукає? Поліція....пів міста знає, а поліція ні.....смішно....

    Максим Рижий reply Галина Рудницька

    Галина Рудницька  якщо Ви знаєте водія, то повідомте поліцію
  • Vovan Sagin

    Чому ж не відомий? Номерами в неті свіруанув...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up