Один збив стовп, інший стукнув авто: патрульні шукають свідків двох ДТП

Один збив стовп, інший стукнув авто: патрульні шукають свідків двох ДТП
  • Перша аварія сталась на трасі у Хмельницькому районі.

  • Друга пригода трапилась на “Заготзерно”.

На Хмельниччині трапилось одразу дві дорожньо-транспортні пригоди, скоївши які, водії втекли. Наразі патрульні розшукують винуватців аварій та шукають можливих свідків подій. Розповідаємо детальніше. 

Перша пригода трапилась на 192-му кілометрі автодороги Н-03 «Житомир-Чернівці». На Google картах вказано, що це неподалік Скаржинець. Отож, 09 серпня о 22:58 годині на цій ділянці траси автомобіль “Hyundai Santa Fe” збив електростовп. Після чого водій просто втік з місця. Про це інформують в поліції

Відео дня

Друга ДТП трапилась 20 серпня. На перехресті вулиць Трудової та Чорновола автомобіль “Renault Megane 2” зіткнувся з автомобілем “Volkswagen Transporter”. Водій-порушник також втік з місця аварії.  Прикмети “Renault”: чорного кольору, тип кузова “кабріолет”.  

— Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” — повідомляють в поліції.

На жаль, фото з місць аварій поліцейські не надали.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галина Маклакова

    Погано в нас працюють патрульні.

keyboard_arrow_up